Продукти на марката Rexona

Показани 1 - 30 от 35 стоки
Показани 1 - 30 от 35 стоки

Най-добрата марка за продукти против изпотяване – Rexona

Успех след успех и хиляди доволни клиенти по цялото земно кълбо. Първенец сред козметичните производители и марка номер едно за дезодоранти. Е, и без да споменаваме името се сетихте, че това е Rexona.

Години наред козметичният гигант трупа последователи по целия свят. Радва клиентите си с висококачествени продукти на атрактивни и достъпни цени. Започнала като малка и несигурна компания Rexona днес се нарежда до някои от най-известните марки и то заслужено.


 Съчетанието на продукти, подходящи за жени и за мъже, са причината за стремглавото развитие на бранда.


Всички сме запознати със сегашната Rexona, но какво се крие зад козметичния гигант? Нека се върнем назад и да видим къде стартира началото си една от най-добрите козметики в днешно време.


За първи път компанията се появява на пазара през 1908г. В началото продуктите, които произвеждат са малко на брой. В първия излязъл каталог намират място самобръсначки, сапуни и медикаментозни мехлеми. Rexona започва своето развитие в Австралия, което е и родното място на основателите й.


Будното и активно семейство на фармацевтът Алис Шефер, разработват първите продукти на Rexona. Нейният съпруг й помага в начинанията, тъй като той самият е основател на компания за тоалетни продукти. Може би неговата помощ определя какви ще са продуктите и на Rexona.


Вместо това да бъде поредната козметична компания, Rexona прави изключение, което определено я отличава. Произвежданите продукти са предназначени за личната хигиена – дезодоранти против изпотяване, рол он-и и душгелове.


След години изпълнени с трудности и премеждия през 1920 година на пазара се поява и първата официална рекламна кампания. Цяла Австралия е покрита с билбордове на младата компания. Стъпка по стъпка и клиент по клиент Rexona започва да си проправя път нагоре и да се разраства.


Решаваща година за развитието на Rexonae 1930. Тогава младата и все още набираща скорост компания се присъединява към върховния лидер на пазара -  Unilever. Към корпорацията са присъединени голяма част от познати марки – Dove, Domestos, Cif и други.


Благодарение на тази решителна стъпка Rexona започва да се развива с още по-бързи темпове. Продажбите се увеличават двойно повече, а клиентите са повече от доволни. Нови формули постоянно се тестват, докато през 1960 година излиза първият дезодорант против изпотяване. Безспорна иновация на пазара, която заинтригува всички. С излизането на продукта Rexona дебютира във Финландия.


Година след година компанията се стреми да създава все по-нови и нови продукти. Непрекъсната работа, безброй формули и съставки, това е тайната на Rexona, с която успява да пробие на пазара и да заеме достойно своето място.


До 80-те години популярността на козметичната компания достига глобални размери. Хората са доволни от продукта и продължават да купуват дезодоранти против изпотяване. Така от малка фирма в Австралия Rexona достига до почти всички европейски страни – Германия, Испания, Италия. Други големи страни като САЩ, Русия, Англия, Мексико се радват на продуктите на Rexona.


В различните страни марката се поява под различно име, но това не променя нищо в качеството. Всеки продукт е изпитан и тестван, като е доказал своето действие и е готов да радва клиентите по света.


Логото, което става синоним на Rexona, e бъди активен. Всеки е виждал реклами на компанията, в които се призовава хората да бъдат по-активни и да не се страхуват от изпотяването. Дезодорантът ще ги защити и ще ги предпази от нежеланата и неприятна миризма.


Лицата на рекламните кампании на Rexona най-често са звездите на тениса. Тъй като това е спорт, който изисква непрекъсната движение, то те са перфектни, за да покажат ефектна на дезодорантите. С годините продуктите против изпотяване стават повече от просто дезодоранти. Появяват се и по-достъпни и преносими рол он-и в по-малки размери.


Най-важната иновация е премахването на петната от блузите. В началото продуктите макар и ефективни, предпазващи от изпотяване, оставяли петна по дрехи. Неприятно е да виждаме жълти участъци по белите тениски и след това да се мъчим, за да ги премахнем. Точно затова специалистите на Rexona разработиха формула, която предотвратява появата на петната. С тази иновация Rexona затвърди мястото си на пазара и се превърна в марка номер едно за продукти против изпотяване.


Едно от предимствата на компанията е, че съставките съчетават вещества, които не дразнят кожата и не я възпаляват. Много продукти в днешно време твърдят, че са тествани и гарантират леко и приятно усещане върху кожата, но всъщност са далеч от истината. След втората употреба започва зачервяването, сърбежа и всички съпътстващи странични ефекти. Rexona може да се похвали с качеството на своите продукти, тъй като те са внимателно подбрани и съчетани, предпазвайки кожата както от изпотяване, така и от раздразнения.


Малко са марките, които успяват да спечелят място на пазара и да останат за дълго. Конкуренцията е оспорвана, но качеството винаги побеждава. Точно затова Rexona е най-предпочитаната компания за продукти против изпотяване. Клиентите остават доволни от действието на козметичните продукти. Те са подходящи за всеки и са на достъпни цени, които да не пречат на бюджета.


Определено това е марка, преминала през много и достигнала заслужено върха. Уверете се, че винаги носите дезодорант в чантата и сте защитени от непредвидени ситуации.


Бъдете активни и смели със своята Rexona!