Продукти на марката Intex

Показани 1 - 23 от 23 стоки
Показани 1 - 23 от 23 стоки

Intex – надуваемото щастие

Семейното спокойствие е най-важното и търсено нещо в днешно време. Забързаното ежедневие не позволява да се насладим на моменти със семейството и единственото, което остава е да изчакаме почивните дни или ваканцията лятото. Всеки сам определя как ще бъде най-добре за него да прекара свободното си време.


Мнозина предпочитат да останат вкъщи, тъй като са си осигурили необходимите вещи, с които превръщат дома в истинско забавления.


Децата са ненаситни на игра и обожават надуваемите играчки като басейни, къщички, гъбки и още много други. За да бъдат малчуганите истински щастливи и заети с непрестанна игра, родителите трябва да осигурят на своето дете съответните принадлежности.


В днешно време е трудно да открием марка, която произвежда качествени надуваеми аксесоари. Повечето се пукат бързо, нямат желаната форма и не отговорят на зададените желания. Intex е една от малкото марки на пазара, които могат да се похвалят с качеството на своите продукти. Както добре знаем, зад всяка качествена марка стои дълга история на иновации и утвърдени техники. Каква е историята на Intex, предстои да разберем.


Марката Intex започва своята история преди 40 години. Още тогава се превръща в хит сред хората, тъй като предоставя желания комфорт и удобство. Със своите разнообразни продукти впечатлява както малки, така и големи.


Компанията започва своето съществуване през 1966 година, когато е основана в американския щат Калифорния. В началото производителят бил известен под името “The wet set”, което от английски буквално се превежда – мокрият комплект. Може това не било случайно, защото първият реализиран надуваем продукт бил именно надуваема топка. Спрямо локацията на компанията се подразбира проявения интерес към топката. Тя внесла цветна нотка в ежедневието и почивката на плажуващите.


След надуваемите топки на пазара се появили и други известни продукти като надуваемо легло както за плаж или басейн, така и за дома и надуваеми играчки. Това, с което марката винаги е била известна, е високото качество, на което залага години наред. Материалите на производство са добре подбрани, така че играчките, леглата, лодките, поясите и останалите аксесоари, използващи се във водата да издържат на всякакви удари.


Често се случва да вземем евтин дюшек, който да се спука на втория ден. Точно това гарантира Intex за своите продукти, осезаемо и дълготрайно качество. След като затвърдили позициите си на пазара, Intex преминава пределите на САЩ и отваря заводи в много други държави.


Към този моменти продуктите на Intex се предлагат в над 100 различни държави. Всеки закупил дори един продукт на американския производител е останал изключително доволен и вече се радва и на други принадлежности.


Ако сте любители на екстремните преживявания, то пускането с лодка по бурните реки ще бъде невероятно изживяване. Intex предлага перфектните лодки за целта. Ако пък обичате да се наслаждавате на комфорта и удобството от дома си, едно надуваемо легло за двора може да преобърне представите ви за удоволствие.


Подарете си качествени домашни аксесоари, като изберете най-доброто. Вместо да харчите излишни пари, като купувате едни и същи продукти, изберете веднъж, но изберете качеството. Доверете се на най-добрата марка за надуваеми легла, басейни, лодки, топки, играчки, надуваеми острови, възглавници, пояси и много други изделия.


Най-добрата марка за вашия комфорт, това е Intex!