Продукти на марката idilia

Показани 1 - 8 от 8 стоки
Показани 1 - 8 от 8 стоки

TM idilia е част от украинският производител на съдове за готвене Новомосковская Посуда

«Хубавите съдове за готвене са залог за хубав обяд» – това приблизително гласи една френска пословица. И французите са абсолютно прави. През последните десетилетия се появи огромно количество нови съдове за готвене и те най-вероятно няма да бъдат последните изобретения в тази сфера. Независимо от това, че повечето производители използват все същите масово разпространени материали, същественни изменения претърпяха изискванията към тяхното качество и към технологиите на производство. 

Предимства на емайлираните съдове idilia:  • Екологична безопасност. Двойният слой емайл е устойчив на механични въздействия и корозия. Емайлираното покритие не взаимодейства с готвената храна и по този начин я защитава. В следствие на това в емайлираните съдове може не само да се готви, но и да се съхранява храна. Съдовете idilia не влияят на вкуса и цвета на храната.

  • Гаранция за високо качество. Всички съдове се произвеждат във фабрика основана още през 1955 година. Всички изделия отговарят на стандартите за качество ДСТУ и ГОСТ и общоприетите световни норми.

  • Дълъг живот. При правилна употреба съдовете ще ви служат десетки години.

  • Европейска суровина на емайловото покритие.

  • Подходящи за всички видове котлони. Емайлираните съдове могат да се използват за приготвяне и съхранение на всякакви ястия, на всички видове котлони (обикновени газови, керамични, електрически и индукционни).