Продукти на марката GEFU

Показани 1 - 30 от 693 стоки
Показани 1 - 30 от 693 стоки

Философия на GEFU Германия 

С GEFU — Вие сте художник в кухнята! …

Приготвянето на храна в съвременния свят се е превърнало в един вид приятно прекарване на времето, което несъмнено трябва да ви доставя естетично и морално удовлетворение. Приятното прекарване на времето докато готвите спомага за семейното общуване, развитието на творческия потенциал и, като резултат, необикновени, вкусни и полезни блюда. Но всичко това е възможно само при условие, че имате под ръка правилните кухненски инструменти от

GEFU. Девиза на марката GebrüderFunkeKG  е вдъхновяване,


откриване на нови неща в кулинарията и привличането на всеки човек към приготвянето на храна, като към творчески процес. Ако предпочитате здравословна храна, домашна юфка, равиоли, гарнитури от зеленчуци, салати и много други, то с помощта на продукцията на GEFU приготвянето на вашите любими ястия ще се превърне в кулинарно изкуство. Ще бъдете изненадани, колко лесно, бързо и най-вече безопасно е нарязването и накълцването на зеленчуци, с колко малко усилия се разкатава тесто и колко естетично и оригинално е сервирането на маса, всичко това с аксесоарите за кухня GEFU! Добре измислените функционални характеристики на цялата гама продукти ТМ GEFU не само ще ви избавят от проблемите, с които често се сблъсквате на кухнята по време на готвене, но и ще ви вдъхновят да откриете в себе си навици на професионален готвач с неограничена фантазия!
«Нашите клиенти получават умни помощници на кухнята. Вниманието към всеки детайл гарантира високо и стабилно качество на продукцията».


Изпълнителен директор на GEFU - RudolfSchillheim.


 


Повечето продукти са изработени от неръждаема стомана марка 18/10 и висококачествена пластмаса.


История на GEFU Германия


GEFU: традиционна компания със съвременно развитие.
 


Историята на успеха GEFU започва през 1943 година, когато компанията GebrüderFunkeKG бива основана в  Еслохе (Германия). По това време гамата от продукти е малка: различни приспособления изработени от неръждаема стомана, такива като белачки за картофи, рендета, преси и филтри. Към началото на новото хилядолетие (2001 г.) марката придобива съвсем нов вид: логото и опаковката се променят в съответствие със съвременните тенденции. Асортимента и позиционирането на продуктите също претърпяват изменения. В резултат на всичко това се появява съвременният и иновативен бранд GEFU. От класическото ренде FLOTTE LOTTE® , което и до сега е изключително популярно и търсено, асортимента на  GEFU се разширява до над  400 наименования на стоки с високо качество и практичен европейски дизайн. Стоките с марка Gefu се изнасят в над 55 страни от целия свят.


 


За успешното развитие на компанията не малка роля изиграва Рудолф Шилхейм, който от 2004 година се явява основен акционер, а от 2009 година собственик на  GebrüderFunkeKG и творчески ръководител на GEFU.


Качество. Иновации. GEFU Германия


Изкуството да създаваш идеалният дизайн на продуктите GEFU!Как бързо и лесно да приготвим зеленчукови спагети, направени от тиквички и моркови? Как да съхраняваме свежо нарязаните зеленчуци? Или как да запържим идеален шницел без много труд? Вие сигурно сте си задавали подобни въпроси. Задачата на нашите специалисти е да дадат отговор на тези въпроси, да намерят и предложат практически и иновационни решения за да опростят приготвянето на храна. В кооперация с нашите дизайнери ние разработваме, създаваме и реализираме дизайн, въплъщавайки нашите мечти в реалност.Ние избираме форма, материал и създаваме макет на новия кухненски инструмент. Ако този макет отговаря на високите изисквания на търговската марка GEFU от гледна точка на функционалност и дизайн, то ние разработваме продукта в 3D формат, който в последствие ще стане образец за серийно производство. Преди пускането в серийно производство, новият продукт се подлага на сериозни тестове свързани с неговото удобство за употреба, качество, външен вид и безопасност.  Само ако резултатите от изпитанията отговарят на нашите високи стандарти за качество, продукта ще бъде пуснат в производство, и ще бъде добавен в каталога на GEFU.


 


Стандарти за качество на продукти GEFU


Ако трябва да нарежете много килограми моркови, да направите стотици шницели или да нарежете тонове лук, то може да бъдете сигурни, че кухненските инструменти GEFU няма да ви подведат. Характеристиките на продуктите GEFU осигуряват висока производителност даже при често използване без загуби в качеството. Спокойно може да се твърди, че кухненските инструменти GEFU са дълговечни!


 


Стил, функционалност и високо качество – това са изискванията, към които се придържа GEFU при създаването на кухненски инструменти. Управлението на качеството в GEFU се осъществява със сътрудничеството на независими експерти, в това число и TÜVRheinland, прецизно се тестват всички продукти с акцент на безопасността на хранителните продукти от използваните материали, удобството и дългосрочната експлоатация. По време на целия процес: от дизайн – макета до серийното производство, всички изделия преминават няколко проверки за качество. Тази процедура за проверка на качеството е принципна и обезателна в GEFU и вече няколко пъти е била удостоена с знак за качество LGA-testedQuality.


 


Също така продукцията на GEFU нееднократно е била награждавана с престижни дизайнерски премии като: Reddotdesignaward, Germandesignaward, DesignPLUS, KucheninnovationdesJahres и др.