Продукти на марката Stoneline

Показани 1 - 30 от 31 стоки
Показани 1 - 30 от 31 стоки

ЛЕГЕНДАРНО КАЧЕСТВО ОТ ГЕРМАНИЯ

STONELINE® – съдове с патентовано каменно покритие за здравословно готвене без мазнина, както и други полезни аксесоари за кухнята.


Пържите месо или риба както върху естествен камък – храната няма да залепне или да се разпадне. Ако все пак желаете да готвите с добавяне на мазнина, това е напълно възможно. Благодарение на ефекта EASY-Clean почистването е бързо и лесно.


STONELINE® са професионални съдове за готвене с истински частици камък. Те са създадени за ежедневна употреба и здравословно готвене без мазнини, с гаранция за най-добър вкус на храната, като приготвен върху естествен горещ камък. Уникалното покритие е незалепващо, изключително устойчиво и лесно за почистване. Наличието на каменни частици в покритиеjf е доказано от Германската фондация за изследване на скъпоценни камъни в Идар-Оберщайн!Насладете се на истинско барбекю върху естествен камък в дома си!


Всички тигани, тенджери и комплекти на STONELINE ® са подходящи за употреба върху всякакви котлони, вкл. индукционни. Дръжките на съдовете са изработени от специален термоустойчив материал CPET (Crystalline Polyethylene Terephthalate) – най-добрата защита на дръжки от топлина.


Истинските ценители знаят: храната, приготвена в съдове STONELINE®, наистина има най-добрия вкус! Просто опитайте!10 основателни причини, поради които трябва да изберете STONELINE ®: 1. Вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене.

 2. Удобни за употреба – с феноменално незалепващо и незагарящо каменно покритие.

 3. Много лесни за почистване – само с топла вода и гъба.

 4. Продуктите запазват своя естествен вкус, аромат и витамини.

 5. Готвене без никакви мазнини – много важно за Вашето здраве и фигура!

 6. Изработени изцяло от екологични материали.

 7. Всички съдове и технологията им на производство имат необходимите световни сертификати за качество.

 8. Подходящи за всички видове готварски плотове: газови, електрически, стъклокерамични, индукционни.

 9. Съдовете STONELINE® са на изключително достъпни цени.

 10. Доставят наслада със своя атрактивен дизайн


И още 10 причини, поради които трябва да изберете STONELINE®: 1. Дълъг живот на покритието и съдовете STONELINE®.

 2. Толкова дълготрайно, колкото камъка, но не толкова тежко.

 3. Антиканцерогенно готвене.

 4. Приготвяне на храната като върху истински горещ камък/барбекю/ с невероятен вкус и хрупкава коричка.

 5. Дъната на съдовете се нагряват равномерно по цялата повърхност - дебелото 4,5 мм дъно е отлична защита и от деформации на съда. Лесно се готви, лесно се почиства – всяка домакиня ще оцени всички тези достойни предимства.

 6. Плавно издигнатите стени на класическите тигани позволяват приготвяне на зеленчукови и месни гозби, както и на всякакви сосове.

 7. Достатъчно здрави съдове и не подлежат на външни въздействия. (За дълготрайна употреба се препоръчва да се използват дървени и_x000D_ силиконови прибори, а не метални; както и да се почистват без агресивни и абразивни препарати и гъбки.)

 8. Можете да запазите ястието топло за много по-дълго време.

 9. Съдовете притежават сертификат за липса на PFOA.

 10. Подходяща инвестиция, която позволява да се спестяват средства.


Сертификати:  • Съдовете STONELINE® притежават сертификат, че НЕ съдържат PFOA (Perfluorooctanoic acid), която се получава пряко или като следа от синтетичните химикали, които се използват в производството на много продукти за бита. Американската асоциaция за защита на околната среда (EPA) е установила, че PFOA е:

  • изключително бавно разградима в околната среда;

  • остава в човешкия организъм много дълго време;

  • предизвиква дегенеративни и други нежелани ефекти при продължително натрупване в организма. Повечето американски компании, производители на стоки за бита са подписали Програмата 2010/15 PFOA Stewardship Program, чрез която се задължават до 2015-та година да премахнат от производството си PFOA и материалите, чийто разпад води до следи или емисии от PFOA. • Продуктите на STONELINE® са единствените съдове за готвене в Германия, които притежават един от най-важните световно признати сертификати за качество – TUV. Този сертификат удостоверява, че независима агенция проверява непрекъснато процеса на производство, свързано с техническия прогрес и осигуряването на високо качество на безопасност и надеждност при внедряване на нови технологии.