Продукти на марката Ariete

Няма продукти от този производител

Марката Ariete е основана през 1964 г., и се намира в сърцето на  Тоскана -  земя, известна с творчество и гениални идеи.

ДИНАМИЧНА


От динамиката на на този регион, Ariete придобива своя предприемчив дух на динамична компания, винаги търсеща нови идеи, силни, но едновременно много прости за ежедневното домакинство. Ariete непрекъснато се развива както на територията на Италия, така и на международната сцена. Износът представлява около 60% от общите продажби. През 1995 г. компанията е регистрирана от международната група Kenwood Appliances UK, а от 2001 г. е част от DeLonghi Group.


ПОБЕДИТЕЛ


Благодарение на иновативните продукти и големия търговски успех, Ariete печели много прстижни световни награди, като Saladino, Vaporì и легендарната Gratì. В следствие на което марката затвърждава позициите си на пазара: например със 66% пазарен дял в момента е водещ производител на кухненски електрически рендета.


КРЕАТИВНОСТ


Иновациите и креативният „дизайн“ са ключовете за успеха на Ariete. Големи ресурси са инвестирани в научноизследователска и развойна дейност, в производствения и технологичен център, като целта е да се намират все по - нови решения на променящите се нужди на потребителя.