Продукти на марката Maysternya

Показани 1 - 3 от 3 стоки
Показани 1 - 3 от 3 стоки

Марката Maysternya се ражда през 2015 година, в красивия крайбрежен град Одеса в Украйна. Идеята на марката е да помогне на света да стане по-чист, а хората по-здрави. Защото чугуна и дървото са абсолютно екологични материали. Колектива на фирмата живее и диша с идеята на своето дело, съответно продукцията на фирмата е една от най-качествените на пазара и носи ползи, радост и топлина на хората!

Спомнете си как в детството сте яли палачинки приготвени от Вашата баба на чугунен тиган. Използвайки съдовете Maysternya Вие може да се върнете в миналото и да дадете шанс на младото поколение да почувства моментите от Вашето детство предоставяйки Ви възможност да готвите най-вкусните си блюда с чугунените изделия Maysternya.

Защо си струва да купите чугунен съд TM "Maysternya"?  1. TM "Maysternya" е ексклузивна марка, която за кратко време си завоюва слава сред ценителите на истински чугунени съдове за готвене.

  2. 100% екологично чисти съдове с натурално антизагарящо покритие.

  3. Всеки съд е с индивидуална опаковка изработена от качествен австрийски крафт-картон, който се произвежда от екологично чиста суровина.

  4. Чугунените съдове се отличават със своята дълговечност. Съдовете TM "Maysternya" могат да се предават от поколение в поколение продължавайки славната история на чугуна.