Продукти на марката Zyliss

Показани 1 - 30 от 180 стоки
Показани 1 - 30 от 180 стоки

За Zyliss:

Още от 1951-ва година, Zyliss изработва кухненски уреди, с идеята да задоволи всички нужди на своите клиенти. Девизът зад всеки продукт Zyliss е „ Създаден, за да носи радост“. Идеята при създаването на всеки продукт не е само да е качествен, ефективен и лесен за употреба, но и да кара клиентите да се усмихват всеки път, когато го използват. С над 70 години опит в изработването на всякакви кухненски помощници, Zyliss стана уважавана марка, предпочитана от все повече домакинства, както и от професионални гурме готвачи.


Когато се замислите за готвене, кое е първото за което се сещате?


Може би когато са ви научили да приготвяте ястие по стара семейна рецепта, предавана през поколенията. Или първият път когато чухте цвъркането на чесъна в горещия тиган и усетихте аромата му. Или когато правихте крема за вашия сладкиш, след което позволихте на вашето дете да оближе остатъка от купата и приборите. Вашите спомени вдъхновяват щвейцарската марка Zyliss във всичко, което те произвеждат! 70 години следват тенденцията, вслушват се в своите клиенти, учат се от техните уникални готварски „пътешествия“ и изработват перфектните уреди, за да ни помогнат в кухнята.
70 години швейцарски опит


В Zyliss, прилагат техният 70 годишен опит в изработване на кухненско оборудване, изхождайки от идеята, че вкусната храна и вкусните спомени започват много преди ястието да бъде сервирано на масата. Продуктите на Zyliss ви предоставят възможността да подсилите аромата, цвета, звука, вкуса и текстурите на всяко едно ястие, с всяка стъпка от приготвянето му. Нарязване, настъргване, бъркане – каквото и да правите, колекцията продукти на Zyliss ви позволява да подготвите по перфектен начин храната, преди тя да бъде сготвена, създавайки вкусни спомени и традиции, предавани през поколения.


Какво предлага:


Марката Zyliss предлага уникална селекция от уреди и прибори за приготвяне на храна. В Zyliss обичат наситените аромати, цветове, вкусове и текстури. Обичат да режат, да разбъркват, да блендират. Оранжевият проблясък и топлината на синкавия пламък. Звукът, който чесъна издава, когато срещне нагорещения тиган. Това за швейцарците е празник на сетивата, а кухнята е трибуната, на която се развива цялото действие. Zyliss знаят, че магията на хубавата храна се случва много преди тя да бъде сервирана на масата. Точно за това те изработват това невероятно кухненско оборудване, изработено и проектирано специално, за да ви помогне да приготвите вашата храна по един съвършен начин. Прилагайки своя 70-годишен опит в сферата на всичко, което произвеждаме, за да може използването на нашите уреди да носи и удоволствие. Производителят се е постарал и външният вид на уредите да отговаря на тяхното качество. Независимо дали мачкате картофи, режете салата или бъркате дресинг – вие веднага усещате специфичния почерк на продуктите на Zyliss.
Предназначени да доставят удоволствие:


Zyliss желаят техните клиенти да обичат продуктите им толкова, колкото обичат и храната, приготвена с тях. За това дизайнът на техните предложения за вашата кухня е такъв, че да превърне вашите всекидневни задължения в удоволствие. Вдъхновение за направата на новите си продукти те черпят не само от желанията на своите клиенти, но и от промените в тяхното ежедневие. Марката е поела ангажимент не само да разработва многофункционални, надеждни и издръжливи продукти, но и продукти, който доставят удоволствие на всички, които ги използват!