Продукти на марката Convoy World

Показани 1 - 30 от 79 стоки
Показани 1 - 30 от 79 стоки

Компанията Convoy е основана през 1985 г. в град Солун - Гърция, като стартира като търговско дружество на потребителски стоки между няколко страни. Фирмата изгражда силна дистрибуторска мрежа и стартира собствено производство на домакински продукти като кухненски гъби, гъби за баня и мопове, превръщайки се в Convoy World.


В България производството е базирано в София на площ от над 60 000 м2. Компанията разполага със собствени сгради, складове и производствени единици. Convoy World е водещ производител и дистрибутор огромна гама от продукти.


Convoy World разполага със собствено производство на полиуретанова, полиетерна и полиестерна пяна, използвана като основен материал за изработката на домакински гъби, което гарантира високо качество на продуктите.


В момента портфолиото на компанията включва широка гама от продукти с приложение в сектор „Почистване и хигиена” под търговските марки – Magic Clean Premium, Magic Clean и Enjoy и сектор „Грижа за тялото” – Комфорт. Освен собствените марки, компанията произвежда и продукти с частни марка не само за партньори в България, но и за други клиенти в повече от 25 страни по света.


Convoy World се стремим да предостави на своите клиенти гама от висококачествени, достъпни и екологични продукти. През годините компанията инвестира в постоянно развитие, за да разполага с най-модерното, технологично и съвременно оборудване.


Ръководството на компанията инвестира в закупуване на нови машини, за да бъдат по-конкурентоспособни на международно ниво. Качеството на продуктите е сертифицирано по: ISO 9001 система за управление на качеството за производство и търговия с продукти за бита.