Продукти на марката MR BRUSH

Показани 1 - 5 от 5 стоки
Показани 1 - 5 от 5 стоки

ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩА СЕ КОМПАНИЯ С ГОЛЯМ ОПИТ

Компанията MR BRUSH е основана през 1974 година като малко производство на метли и четки. Многогодишният опит, качествената продукция, надеждните отношения с клиенти, постоянното обновяване и адаптация към потребностите на пазара превръщат компанията в познаваем бранд на международно ниво.


ПРОИЗВОДСТВЕНИ МОЩНОСТИ И СЕРВИЗ


През последните години са направени множество инвестиции в развитието на нови инфраструктури, инвестиции в производствени мощности с нови технологии, които предоставят висока производителност и възможност да се създават висококачествени конкурентоспособни продукти. Складовете с висока компютъризация и автоматизация позволяват на компанията да поддържа в наличност широк асортимент от продукти, което гарантира бързата доставка на стоки към клиенти.


ПРИСЪСТВИЕ В МНОГО СТРАНИ ПО СВЕТА


Качествените продукти, високият производствен потенциал и ефективните и бързи доставки довеждат MR BRUSH до значителни успехи на международните пазари. Днес марката е позната и представена в много страни в Европа, в Русия, в ред източни страни, в Америка, Африка, Азия, в Близкия Изток и в Арабски страни.