Природна аптека

Показани 571 - 595 от 595 стоки
Показани 571 - 595 от 595 стоки

В този раздел предлагаме изключително разнообразен асортимент от хранителни добавки за грижа за Вашето здраве във всякакви формули – таблетки, капсули и био сокове, както за възрастни, така и за деца. В категорията са включени и уникални уреди и аксесоари за здравето.

Ползата на хранителните добавки

Хранителните добавки са продукти, които се добавят към обичайната ни храна, за да ни донесат допълнителни витамини, минерали и други полезни вещества. Те са полезни, защото могат да допринесат за поддържането на нашето здраве и хармония. Едно от най-големите предимства на хранителните добавки е, че те могат да допринесат за допълнително покритие на нуждите ни по отношение на витамини и минерали, които може да не се получават от храната. Това може да бъде особено полезно за хора, които имат ограничения в хранителната си диета, като вегетарианци или вегани, или за хора, които са в постоянно повишена физическа активност или преживяват стрес. Освен това, хранителните добавки могат да помогнат при лечение или профилактика на различни здравни проблеми. Например, витамин С може да помогне при предотвратяване на грип, докато витамин D може да подобри здравето на костите и мускулната система. Минерали като желязото могат да помогнат при лечение на анемия, докато калция може да поддържа здравето на зъбите и костите.

Обаче, е важно да се има предвид, че хранителните добавки не трябва да се вземат като заместител на здравословна храна и добри навици по отношение на храненето. Най-добре е да се консултирате с вашия лекар, преди да започнете да приемате хранителни добавки, за да сте сигурни, че те са подходящи за вас и не възникват никакви вредни ефекти.

Хранителните добавки в интернет магазин Drebisimo

В нашия магазин може да открите стотици артикули на здравна тема прилежно разпределени в отделни продуктови категории. Редовно имаме ценови акции по време на които може да закупите нужните ви продукти на една наистина изгодна цена.