Апарат за кръвно налягане OMRON M3 Comfort

1587

Комфортно измерване на кръвното налягане с Comfort M3

Повече детайли

ТОЗИ ПРОДУКТ Е ИЗЧЕРПАН. ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ВАШИЯ EMAIL И НИ ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ, КОГАТО ТОЙ ОТНОВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН.

Продукта дава 25 точки. При следваща покупка 25 точки могат да се конвертират във ваучер за 2,50 лв.


127,50 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане с маншет M3 Comfort (HEM-7134-E) притежава следните предимства:
 1. Технология на маншета -  Intelli Wrap. Технология, която предотвратява грешките при неправилно поставяне на маншета при обикновените апарати. За повече информация погледнете раздел  Intelli Wrap
 2. Технология за интелектуално управление - Intellisense. Тази технология управлява процеса на измерване досущ като лекар, взимайки предвид индивидуалните особености на всеки потребител, което от своя страна допринася измерването да е максимално комфортно и бързо. Прибора измерва артериалното налягане два пъти по време на едно измерване (по време запълването на маншета с въздух и по време на изпускането), което е залог за изключителна точност даже при нарушен ритъм на сърцето (аритмия).
 3. Памет за 60 измервания с регистрация на дата и час + режим за гости. Артериалното налягане се променя се променя постоянно. Затова OMRON вграждат в своите апарати не само достатъчно памет, но и функция за запомняне на датата и времето за всяко измерване. Този модел има възможност за мониторинг и контрол на артериалното налягане за двама потребители. Данните се съхраняват в две отделни клетки памет, и всеки потребител, по всяко време може да погледне своите показатели за АН.
 4. Светлинен индикатор за високо кръвно налягане. Ако нивото ви за кръвно налягане надвиши единия или и двата показателя (SYS/DIA) относително нормите (135/85 мм жив. ст.), светва индикатор в оранжев цвят.
 5. Функция за осредняване  на 3 измервания за последните 10 минути. Нивото на АН никога не е едно и също. За да получите обективни резултати лекарите препоръчват да се взима предвид средната величина на последните три последователни измервания, направени с интервал от 2-3 минути. Съвременните апарати за измерване на кръвно налягане на OMRON имат автоматична функция за изчисляване на средната величина на налягането и пулса въз основа на последните 3 резултата за направени до 10 минути.
 6. Нов светлинен индикатор за правилно фиксиране на маншета. Този апарат за кръвно има индикатор за правилно поставяне на маншета в удобен за потребителя графически вид (пиктограма) на корпуса на уреда. При правилно поставяне на маншета пиктограмата светва в зелено, а при неправилно - индикатора не светва. Формата на маншета, неговото качество, и също така правилното му поставяне са залог за получаване на точни резултати от измерването.
 7. Индикатор на движение. За да получите коректни резултати от измерването е необходимо да се намирате в състояние на покой и да не извършвате каквито и да било движения. Този индикатор следи дали се движите по време на измерването и сигнализира ако има нужда да направите повторно измерване за да получите по-точни резултати.
Технически характеристики:
 • Категория на продукта: Електронни сфигмоманометри
 • Описание на продукта: Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане от ръка над лакътя
 • Модел (код): M3 Comfort (HEM-7134-E)
 • Дисплей: LCD цифров дисплей
 • Метод на измерване: осцилометричен метод
 • Обхват на измерване: налягане: от 0 до 299 mmHg; Пулс: от 40 до 180 удара/мин
 • Точност: налягане: ±3 mmHg; Пулс: ± 5% от показанието на дисплея
 • Напомпване: управлява се от размита логика с електрическа помпа
 • Изпускане на въздух: автоматичен клапан за изпускане на налягането
 • Памет: 60 измервания с дата и час за всеки потребител (1 и 2)
 • Захранване: 4 „AA” батерии 1,5 V или допълнителен адаптер за променлив ток (ВХОД AC 100-240 V 50/60 Hz 0,12–0,065 A)
 • Тегло Апарат: прибл. 300 g без батериите Маншет: прибл. 163 g
 • Външни размери: апарат: прибл. 107 (ш) mm х 79 (в) mm х 141 (д) mm Маншет: прибл. 145 mm x 532 mm
 • Дължина на маншета: 22 до 42 cm
 • Материал на маншета/въздухопровода: Найлон, полиестер, поливинилхлорид
 • Съдържание на комплекта: апарат, маншет, ръководство за употреба, чанта за съхранение, комплект батерии, карта за запис на резултатите
 • Гаранционен срок: 3 години
 • В раздел ИЗТЕГЛИ може да изтеглите инструкция за експлоатация на български език.

Характеристики

Метод на измерванеАвтоматично
Място на поставянеНад лакътя
Размери на маншета22 - 42 см
Гаранция (год.)3

За omron

Intelli Wrap

Съвети

Доставка