Апарат за кръвно налягане OMRON M3 Comfort

1587

Комфортно измерване на кръвното налягане с Comfort M3

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 25 точки. При следваща покупка 25 точки могат да се конвертират във ваучер за 2,50 лв.


127,50 лв

Описание
Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане с маншет M3 Comfort (HEM-7134-E) притежава следните предимства:
 1. Технология на маншета -  Intelli Wrap. Технология, която предотвратява грешките при неправилно поставяне на маншета при обикновените апарати. За повече информация погледнете раздел  Intelli Wrap
 2. Технология за интелектуално управление - Intellisense. Тази технология управлява процеса на измерване досущ като лекар, взимайки предвид индивидуалните особености на всеки потребител, което от своя страна допринася измерването да е максимално комфортно и бързо. Прибора измерва артериалното налягане два пъти по време на едно измерване (по време запълването на маншета с въздух и по време на изпускането), което е залог за изключителна точност даже при нарушен ритъм на сърцето (аритмия).
 3. Памет за 60 измервания с регистрация на дата и час + режим за гости. Артериалното налягане се променя се променя постоянно. Затова OMRON вграждат в своите апарати не само достатъчно памет, но и функция за запомняне на датата и времето за всяко измерване. Този модел има възможност за мониторинг и контрол на артериалното налягане за двама потребители. Данните се съхраняват в две отделни клетки памет, и всеки потребител, по всяко време може да погледне своите показатели за АН.
 4. Светлинен индикатор за високо кръвно налягане. Ако нивото ви за кръвно налягане надвиши единия или и двата показателя (SYS/DIA) относително нормите (135/85 мм жив. ст.), светва индикатор в оранжев цвят.
 5. Функция за осредняване  на 3 измервания за последните 10 минути. Нивото на АН никога не е едно и също. За да получите обективни резултати лекарите препоръчват да се взима предвид средната величина на последните три последователни измервания, направени с интервал от 2-3 минути. Съвременните апарати за измерване на кръвно налягане на OMRON имат автоматична функция за изчисляване на средната величина на налягането и пулса въз основа на последните 3 резултата за направени до 10 минути.
 6. Нов светлинен индикатор за правилно фиксиране на маншета. Този апарат за кръвно има индикатор за правилно поставяне на маншета в удобен за потребителя графически вид (пиктограма) на корпуса на уреда. При правилно поставяне на маншета пиктограмата светва в зелено, а при неправилно - индикатора не светва. Формата на маншета, неговото качество, и също така правилното му поставяне са залог за получаване на точни резултати от измерването.
 7. Индикатор на движение. За да получите коректни резултати от измерването е необходимо да се намирате в състояние на покой и да не извършвате каквито и да било движения. Този индикатор следи дали се движите по време на измерването и сигнализира ако има нужда да направите повторно измерване за да получите по-точни резултати.
Технически характеристики:
 • Категория на продукта: Електронни сфигмоманометри
 • Описание на продукта: Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане от ръка над лакътя
 • Модел (код): M3 Comfort (HEM-7134-E)
 • Дисплей: LCD цифров дисплей
 • Метод на измерване: осцилометричен метод
 • Обхват на измерване: налягане: от 0 до 299 mmHg; Пулс: от 40 до 180 удара/мин
 • Точност: налягане: ±3 mmHg; Пулс: ± 5% от показанието на дисплея
 • Напомпване: управлява се от размита логика с електрическа помпа
 • Изпускане на въздух: автоматичен клапан за изпускане на налягането
 • Памет: 60 измервания с дата и час за всеки потребител (1 и 2)
 • Захранване: 4 „AA” батерии 1,5 V или допълнителен адаптер за променлив ток (ВХОД AC 100-240 V 50/60 Hz 0,12-0,065 A)
 • Тегло Апарат: прибл. 300 g без батериите Маншет: прибл. 163 g
 • Външни размери: апарат: прибл. 107 (ш) mm х 79 (в) mm х 141 (д) mm Маншет: прибл. 145 mm x 532 mm
 • Дължина на маншета: 22 до 42 cm
 • Материал на маншета/въздухопровода: Найлон, полиестер, поливинилхлорид
 • Съдържание на комплекта: апарат, маншет, ръководство за употреба, чанта за съхранение, комплект батерии, карта за запис на резултатите
 • Гаранционен срок: 3 години
 • В раздел ИЗТЕГЛИ може да изтеглите инструкция за експлоатация на български език.
Характеристики
Метод на измерванеАвтоматично
Място на поставянеНад лакътя
Размери на маншета22 - 42 см
Гаранция (год.)3
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
За omron
Съвети
Доставка