Подобряващ стойката сутиен Chic Shaper Push Up

801

Невероятен сутиен, с който ще сте още по-привлекателни!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


18,37 лв

-45%

33,40 лв

Описание

             Една грациозна жена винаги впечатлява и успява да привлече погледите към себе си. Дори и да сте с най-луксозните дрехи, ако вървите прегърбени в най-добрия случай ще останете незабелязани. Подобрете своята стойка, дами, със сутиен Chic Shaper Push Up.


             Сутиенът е с двойна функция – едновременно подобрява вашата стойка, като по този начин гърдите ви биват оформени и повдига вашият бюст. Стегнатите гърди не са мираж. Не е нужно да прибягвате до хирург, да използвате продукти със съмнителен произход, които могат да навредят на здравето ви или да се примирите с това, което ви е дала природата.

             Взимайки Chic Shaper Push Up ще се почувствате женствени, съблазнителни и ще усещате комфорт. Сутиенът е изключително мек, удобен е и извайва по неповторим начин вашия бюст. Убедете се сами.

             Подобряващият стойката сутиен Chic Shaper Push Up от гамата продукти Fit x Slim е със закопчалка под гърдите (три различни нива) и е направен от еластична материя (92% найлон и 8% спандекс). Прибл. дължина без разтягане или закопчаване: S (71 cм), M (72 cм) and L (73 cм) - изберете размера, от който имате нужда от менюто по-горе.

Доставка