Душ слушалка с турмалин и германий

615

Жива вода под душа + няколко вида струи

Повече детайли

ТОЗИ ПРОДУКТ Е ИЗЧЕРПАН. ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ВАШИЯ EMAIL И НИ ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ, КОГАТО ТОЙ ОТНОВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

18,81 лв

-45%

34,20 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

             Водата е основна част от човешкия организъм, защото над 50% от от теглото на човек е вода. Водата е съставна част от всички съединение, участва като разтворител и среда за всякакви реакции в организма.

              Също така водата е много важна за хората от хигиенична гледна точка. Водата в нашите домове в момента не навсякъде и не напълно  отговаря на всички санитарни норми. А това в последствие се отразява на нашето здраве (суха кожа, чуплива коса, астма, атопичен дерматит и т.н.)

              На пазара се предлагат различни по ефективност и цена решения за предпазване на нашето тяло от вредните вещества във водата. Едно от тези решения е регулируема слушалка за душ с турмалин и избор от 8 режима на струята.

              Какви са предимствата от използването на турмалиновата слушалка:

    - Турмалиновата слушалка за душ представлява филтър-йонизатор, и се използва предимно за очистване на водата. Турмалинът в слушалката ликвидира хлора във водата, и също така различни видове бактерии, тежки метали и варовикови соли. Слушалката подобрява рН на водата и я обогатява с отрицателни йони.
    - Слушалката има и осем позиции за различни видове на струята.
    - Аериращо действие, което води до по-малка консумация на вода.

             Очистената и заредена вода активно стимулира имунната система на организма, има антиоксидантни свойства, предотвратява окислителните процеси в човешкото тяло и най-важното – има профилактично антионкологично въздействие.

             В прозрачния корпус на турмалиновата слушалка се намира един от най-удивителните и могъщи минерали на нашата планета - турмалинът. Преди няколко века хората са забелязали, че турмалинът привлича към себе си прах и други дребни частици. Два века по-късно Пиер Кюри открива, че по повърхността на турмалина циркулират негови собствени микротокове със сила около 0,06 мА. Съвременната наука е доказала, че турмалиновите кристали непрекъснато отделят полезни за здравето микротокове, отрицателни йони и инфрачервени лъчи.

 

Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Мнения

Мнение
Теодора Е. on 02/07/2018Доволна съм от този продукт.
10
Юрка Ю. on 28/05/2017Доволна съм много за сега! Нужно ми е време , за да видя дали имат ли трайност години наред самите камъни..

Доставка

Изтегли