Рол-он дезодорант против изпотяване Pear Aloe Vera

1264

Рол-он дезодорант против изпотяване Pear Aloe Vera на Dove

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


8,36 лв

Описание

Описание на Рол-он дезодорант против изпотяване Pear Aloe Vera:

 • Рол-он дезодорантът Dove предоставя защита против изпотяване до 48 часа
 • Обогатен с нашия ¼ овлажняващ крем за по-мека и по-гладка кожа
 • Спомага за възстановяване на деликатните подмишници от дразнене след бръснене
 • Формулата без съдържание на спирт е нежна към подмишниците ви
 • Наситен и освежаващ аромат на круша и алое вера
 • Рол-он дезодорантът се плъзга лесно за равномерно покритие

Започнете със свеж старт на деня с рол-он дезодоранта против изпотяване Dove Pear Aloe Vera. Като предоставя изблик неочаквана свежест с голяма трайност, сочният аромат на круша и алое вера ще освежава замъгления поглед и ще събужда все още леко заспалите всяка сутрин.

От момента, в който се плъзне, формулата с продължително действие предоставя ефективна защита против изсушаване на кожата. И ще запази усещането ви за свежест и увереност, тъй като отстранява изпотяването и миризмата до 48 часа.

Обогатен с ¼ овлажняващ крем, дезодорантът Dove Go Fresh също така подхранва подмишниците ви, като дори подпомага възстановяването на деликатната кожа от дразнене след бръснене. С тази грижа и формулата без съдържание на спирт дезодорантът спомага за мека, гладка и красива кожа.

Събуждайте се за свеж, плодов аромат и подхранваща защита с рол-он дезодоранта против изпотяване Dove Pear Aloe Vera.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Перфектен за
 • Чувствайте се свежи
  От момента, в който го нанесете, наситеният и освежаващ аромат на този рол-он дезодорант с ухание на круша и алое вера ви ободрява и запазва усещането ви за свежест по-дълго.
 • Защита в движение
  Най-добрият рол-он дезодорант ви предпазва от изпотяване и неприятна миризма през целия ден. Рол-он дезодорантът против изпотяване Dove Pear Aloe Vera ви защитава до 48 часа, за да можете да се чувствате изключително освежени, спокойни и уверени.
 • Грижа за подмишниците
  Подмишниците ви са изненадващо чувствителни. Рол-он дезодорантът Dove се приплъзва нежно върху кожата, като я покрива със слой от своята формула без спирт, с ¼ овлажняващ крем, за да подхранва и успокоява дори и най-чувствителната кожа.
Как да използвам

Просто вдигнете ръката си над главата и нанесете рол-он дезодоранта против изпотяване върху кожата, като притискате нежно с кръгово движение за равномерно покритие. Повторете същото с другата ръка.

За dove
Доставка