Кутия за ключове с възможност за допълнителна декорация

1385

Дървена кутия за ключове с две вратички и възможност за декорации

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

28,00 лв

Описание

Къде съхранявате ключовете, след като се приберете? Оставяте ги на масата, на бар-плота или сте взели купичка за тях? Вече не, защото сте на път да се сдобиете с новата кутийка за ключове. Красива и нежна изработка от бяло дърво със специални орнаменти по вратите на кутията. Малък, но достатъчен размер, за да побере ключовете на цялото семейство - 28 см х 21,5 см х 6 см. Не обичате изчистения дизайн? Няма проблем! Прибавете уникална шарка към вашата кутия. Нарисувайте, оцветете или добавете друг орнамент. Развихрете въображението си и превърнете обикновената кутия за ключове в нещо специално и неповторимо.

Описание на Кутия за ключове с възможност за допълнителна декорация:

  • Материал: дърво, метал, стъкло
  • Приблизителни габаритни размери: 28 х 21,5 х 6 см.
  • Брой кукички: 6
  • Метален заключващ механизъм на вратичките

Други кутии за ключове

Други винтидж продукти

Мнения
Чудесна кутия да знаеш къде са ключовете в къщи.
Ваня У. on 12/03/2018Вече няколко пъти купувам от тези дървени кутии за ключове с две врати. Купих за себе си, а другите за подарък на децата ми, близки и приятели. Подарък който ползват всеки ден по няколко пъти и си спомнят за мен. Всички са очаровани, защото наистина са красиви, практични и удобни. Много по-хубави на живо от колкото на снимката. Можеш да ги лакираш с лак в зависимост от твоя вкус. А могат и да не се лакират, пак са красиви.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка