Машина за пуканки Sweet & Pop

948

Правенето на пуканки може да е интересен и занимателен процес!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 28 точки. При следваща покупка 28 точки могат да се конвертират във ваучер за 2,80 лв.


144,00 лв

Описание

Описание на Машина за пуканки Sweet & Pop :

            Пригответе се за щури купони и незабравими кино вечери в уюта на вашия дом. Това ще стане, благодарение на машината за пуканки Sweet & Pop. Винтидж дизайнът ѝ, придава ретро нотка на всяко помещение, в което решите да я поставите, а най-хубавото е, че ще имате вкусни, домашно приготвени пуканки за няколко минутки (до десет порции всеки път). Децата ви ще се влюбят в нея, вие също. Осигурете си пресни пуканки с приятели и семейство. С машината се работи изключително лесно и приятно. Партитата и празненства ви ще бъдат уникални, а гостите ви ще останат впечатлени. Най-вкусните пуканки са домашно приготвените - направете си ги още сега със Sweet & Pop и им се насладете.

             Характеристики:

 - Работи с въдух (без мазнина)
 - Удобна и лесна за използване
 - Размери: 39 x 20 см
 - Напрежение: 220 V-240 V, 50Hz
 - Мощност: 1200 W

 * Машината за пуканки е предназначена за домашна употреба. Едно зареждане е достатъчно за една порция пуканки. Преди да направите втора порция пуканки е необходимо да оставите машината да се охлади за 15 минути.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка