Престилка за барбекю

975

Мастър шеф престилка за барбекю!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

33,40 лв

Описание

Описание на Престилка за барбекю:

             Ако вие сте този, който е нагърбен с важната задача да отговаря за направата на храната на партита и събирания, то престилката за барбекю е точно това, от което се нуждаете. Престилката е изработена от памук и полиестер и има седем джоба в долната си част и три в средата. В тях можете да поберете всичко, което ви е необходимо, за да стане вашето барбекю парти страхотно и да направите храната, която приготвяте с неповторим вкус. Сосовете, подправките, ножчетата - всички тези необходимости докато готвите и сервирате могат да са ви под ръка.

            Престилката е снабдена и с отварачка, която е закачена на карабинер. С нея можете да отваряте без никакви проблеми, бързо и лесно бутилките с любимите напитки на своите гости. Тази престилка ще ви превърне в истински мастър шеф! Покажете своите заложби и впечатлете близки, познати и роднини, заедно с гостите. Подходяща и за подарък. Зарадвайте любим човек, който е майстор кулинар. Той ще оцени вашия жест.

            Престилката е направена от полиестер (90%) и памук (10%) и е със следните размери: 69 x 74 cм. Престилката за барбекю има 7 джоба в долната част и 3 джоба в средата, за да можете да слагате всичко, от което се нуждаете.

Мнения
Мнение
Недка Д. on 13/09/2018Страхотна
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка