Микрофибърна чистачка Windshield wonder

Необходим автомобилен аксесоар!

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Доставка до офис на Еконт - 3,90 лв.; до адрес - 5,90 лв. Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


12,72 лв

-47%

24,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Описание:

Всички шофьори искат колите им винаги да са чисти. Обаче почистването на автомобила изисква свободно време, често и пари, а когато става дума за предното стъкло и не малко усилия. Не е никак лесно да се почисти предното стъкло отвътре.

Магазин Дребисимо ви предлага автомобилен аксесоар, който ще ви помогне да почиствате лесно стъклата на вашия автомобил. Това е чистачката за стъкла Windshield Wonder. Изработената от микрофибър чистачка Windshield Wonder  ще ви избави от мъчителната и трудна работа.

 

Всички знаят колко е трудно да се мият отвътре предното и задно стъкло на автомобила. Всеки път когато правим това, ние се напрягаме и извиваме по какъв ли не начин, пробваме различни методи и бързо се изморяваме. Но даже и след много положени усилия се появяват ивици, петна или подтичания.

 

Чистачката за предно стъкло Windshield Wonder е много полезен и практичен автомобилен аксесоар. С нейна помощ и без много усилия вие можете да почистите предното, задното и  страничните стъкла, а също така й страничните огледала. Всичко от което имате нужда е няколко минути и малко вода.

 

Особености:

• Проста за използване

• Идеална за почистване на труднодостъпни места

• Премахва мръсотията и подтичанията

• Използва се обикновена вода

• Не заема много място – разглобяема конструкция

• Подходяща за стъкла, огледала, мебели и т.н.

• Практична и за многократна употреба

 

Начин на употреба:

Намокрете кърпичката с вода и почистете предното стъкло от вътрешната му страна. Напълнете с препарат за почистване на стъкла тубичката, която е включена в комплекта. Пръснете няколко пъти от препарата по стъклото и почистете с Windshield Wonder. Сега вашите стъкла ще сияят и блестят от чистота.

Какво представлява чистачката Windshield Wonder? По принцип това е кърпа от микрофибър прикрепена към 40 сантиметрова пластмасова дръжка със специален профил. В комплекта на Windshield Wonder е включено: дръжка, 30-сантиметрова основа за почистващата кърпа, две шапки-кърпи от микрофибър и тубичка със спрей за почистващ препарат.

 

Специално разработената конструкция на чистачката Windshield Wonder ви позволява да почиствате и най-трудно достъпните места, например ъглите между стъклото и предното табло.

Доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!