USB лампа за лаптоп

195

За удобна работа, дори и на тъмно!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

18,00 лв

Описание

Описание на USB лампа за лаптоп:

            Понякога се налага да свършим нещо важно на лаптопа, но вече сме легнали и не искаме да събудим спящият до нас любим човек.  Какво да направим?

            Ето решението на проблема - гъвкава и подвижна лампичка за лаптоп. Лампата е оборудвана с 3 мощни LED диода, които перфектно осветяват клавиатурата на нотбука. Захранва се от USB порта на компютъра или друго устройство, с такъв изход. Гъвкавата метална спирала, явяваща се стойка и кабел на лампата позволява да насочите светлината, точно там където ви е необходима. С малкото си тегло и размери, LED лампичката може да се побере във всяка една чанта и да  е винаги под ръка при  нужда.

            Размери:

-  Диаметър 38мм, дължина (обща) 345мм.

-  Тегло 35 гр.

Мнения
Подходяща
Светлана П. on 15/04/2016Лампата свети доста силно, когато е включена в компютъра и гъвкавото рамо позволява да си я нагласяте под какъвто си искате ъгъл. Цялата и дължина е може би около 40-50 см, но сгъната може да се свие и до 10 см.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)