Универсален ключ АЛИГАТОР

353

Вместо купчина гаечни ключове!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 10 точки. При следваща покупка 10 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,00 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

53,78 лв

Описание

Описание на Универсален ключ АЛИГАТОР:

            The Gator Grip Universal Socket е универсален ключ, който мигновено се нагажда към всичко, което трябва да се завие или отвие - гайки, винтове, куки, глави на болтове и др.

            Подвижните пружиниращи пинове на ГАТОР ГРИП от висококачествена легирана стомана позволяват предаването на висок въртящ момент към  обекта на завиване или отвиване. При поднасяне на универсалния ключ към главата на болт например, част от подвижните пружиниращи пинове се прибират навътре, а останалите обграждат плътно главата, създавайки по този начин стабилно съединение.

               В комплекта влиза и тресчотка на 1/4 с изцяло метална дръжка, която ще ви помогне без много проблеми да завиете или отвиете даже най-сложните болтови съединения. Дръжката на тресчотката има нарязан профил, който не позволява инструмента да се хлъзга в ръцете ви, когато сте потен или работите в мокро помещение.

В комплекта е включено:

- универсална глава Gator Grip;

- тресчотка за камъни с размер 1/4";

- адаптер за бормашина или винтоверт;

Мнения
Ключ Алигатор
Иван Д. on 29/03/2016Доволни сме от покупката
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка