Резервна акумулаторна батерия

477

Бъдете винаги подготвени със резервно захранване

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


27,00 лв

Описание

             При продължителни разговори и сърфиране в мрежата батериите на телефоните започват често да не издържат. И точно когато трябва да проведем най-важният разговор телефона жално изплаква и угасва. Сега е момента веднага на помощ да се притече резервната захранваща батерия „mobile power bank”.

             Благодарение на иновативна технология за зареждане, времето за пълен заряд е в рамките на няколко часа. Устойчивият дизайн позволява използването  на резервната батерия както за мобилни телефони, така и за осветление със  LED фенерчета и лампи. С включеният в комплекта кабел „2 в 1“ може да зареждате „power bank-а, както и да черпите след това енергия от него. Благодарение на електриковото въженце, може да окачите батерията на ключодържател, с карабинка на колан, раницата или на друго удобно място. Има вграден светодиод, който индикира степентта на зареждане и разреждане.

             

Описание на Резервна акумулаторна батерия:

  • Размери - 22 х 24 х 96 мм;
  • Капацитет - 2600 mAh;
  • Вход - DC 5V - 1000mA;
  • Изход - DC 5.3V - 1000mA /max/;
  • Цвят - избор на случаен принцип;
  • Пазете от огън, висока температура и вода.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка