Мини USB вентилатор за Android и iPhone

553

Смарт прохлада в жегите

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


8,00 лв

Описание

Описание на Мини USB вентилатор за Android и iPhone:

              В повечето региони на нашата страна лятото е много горещо, и много от нас си мечтаят да са постоянно до климатик. За съжаление, не на всякъде човек може да намери източник на спасителна прохлада, особено когато става дума за обществен транспорт или учреждения като болници, университети, училища и други. Ние ви предлагаме интересно решение - миниатюрен microUSB - вентилатор за смартфон, таблет или резервна акумулаторна батерия тип PowerBank, който ще ви охлади даже когато слънцето е в зенита си.

               Мини вентилаторчето се предлага за двата основни типа телефони: на Android и iPhone (не забравяйте преди да поръчате да изберете точното устройство от падащото меню по-горе). Вентилаторчето се предлага в 5 цвята: розов, син, оранжев, черен и бял. Подбора на цвят е на случаен принцип освен ако не заявите отделно цвета, който желаете.

               Обърнете сериозно внимание на телефона, за който ще купувате това мини вентилаторче, тъй като не всеки телефон поддържа включването на външни устройства.

               Поддържани телефони Apple: iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s

                Телефоните с Android трябва да притежават функцията USB OTG (USB On-The-Go) или също така наричана USB Host. Можете да проверите дали вашия телефон има такава функция на следния линк: http://event.apacer.com/OTG_support/pc.html

                Ако не сте сигурни за конкретно вашия телефон, също така можете да попитате в оторизираните сервизи на вашата марка.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка