Прожектор с електрошок и лазер FT 1298

556

Вече и с лазер...

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

35,92 лв

Описание

Електрошокът с фенер и лазер FT-1298 е многофункционално устройство за защита от агресивни личности и животни.

Особеност на дадения модел е вградения лазерен прицел, който помага по-точно да насочите разряда на електрошокера когато е тъмно.

Освен мощния електрошок и лазер, устройството е и мощен прожектор. Прожектора може да се използва като всеки един стандартен фенер за осветяване, но в случая може да се използва и за заслепяване на нападателя, в следствие на което вие ще разполагате с допълнително време от няколко секунди за да прецените какви по нататъшни действия да предприемете.

Ако на пътя ви се изпречат агресивни улични кучета, то не е обезателно да използвате електрошока с директен контакт. В такава ситуация по принцип е достатъчно да направите няколко разряда във въздуха на разстояние до 30 метра от кучето. От силния звук при разряд животните се плашат и ще променят посоката си на движение ако преди това са се били насочили към вас.

Електрошокът има вградена акумулаторна батерия. Зареждането става с кабел, който се включва към електрическата мрежа 220V и е включен в комплекта. В комплекта е включен също така калъф с възможност за закачане на колан. Здравият метален корпус на устройството го предпазва от механични въздействия, удари, влага и прах. В задната част на електрошока има удобна каишка за носене през китката.

Техническо описание:

  • Размери: 185 mmдължина; диаметър рефлектор, около 35 mm; диаметър тяло, около 28 mm;
  • Тегло: 190.0 г
  • Диаметър: усреднен 34 мм
  • Страна на произход: Китай
  • Форм-фактор: Фенер
  • Напрежение на разряд: 1000KV
  • Напрежение на акумулаторния елемент: 4,8V

Мнения
ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ПОКУПКАТА
ЙОРДАН Й. on 06/11/2017КОРЕКТЕН ТЪРГОВЕЦ
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка