LED ключодържател търсач на ключове

835

Уникален помощник в задачата с търсенето на ключове

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


5,10 лв

-50%

10,20 лв

Описание

            Представяте ли си всеки път, когато ключовете ви се размърдат, да се активират мигновено LED светлини, които да подсказват къде са те?

            Няма нужда да си го представяте, тъй като вече е напълно възможно. Искате да си го осигурите? Вземете LED ключодържателя търсач на ключове, който се справя с хаоса в дамската чанта, където има абсолютно всичко и намирането на ключовете е трудна задача.

            Изработен е от пластмаса и можете да си го набавите в най-различни цветове, за да ви бъде приятно и цветно всеки път, когато го погледнете. Решете проблема с изчезващите ключове, като си вземете този невероятен LED ключодържател. Верен помощник, който ще ви служи всекидневно.

             Описание:

 - Материал: пластмаса
 - Цвят: различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад в момента. Ако желаете конкретен цвят, моля напишете вашето желание в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръка.
 - Приблизителни размери: 9 x 3 x 1 cм.
 - Разботи с батерии (2 x CR1220, включени).

Доставка