Органайзер за чанта с подсветка

838

Подредена и добре организирана дамска чанта – да, възможно е!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


32,36 лв

Описание

Описание на Органайзер за чанта с подсветка:

             Само дамите разбират, колко трудно е да подбереш кое е действително необходимо да бъде взето в любимата дамска чанта. За някои това може и да не е проблем, но всъщност е наистина важно за всяка дама да знае, че всичко, което и трябва е навсякъде и по всяко време с нея под ръка. Това дава спокойствие. Само, че когато наслагаш всичко, което ти е нужно настъпва неприятният момент, в който осъзнаваш, че всичко, което ти трябва е тук, но липсва ред. И така губиш ценно време в търсене на ключовете си рано сутрин, гримовете и козметиката през деня или портмонето, връщайки се вечер от работа и преминавайки през магазина, за да напазаруваш.

              Ако тази ситуация е до болка позната, то вие трябва да си осигурите супер удобната чанта органайзер със светлина. Вече дори и в тъмното няма да бъде проблем, защото в комплекта влиза и малко фенерче с клипс. Органайзерът спомага за това да премествате цялото съдържание на чантата си бързо и лесно в друга, за да няма опасност да забравите нещо.

               Описание:

               Тази чанта органайзер има 5 големи и 5 малки джоба  и е направена от елеганта и устойчива материя.

               Размери: приблизителни -  68 x 12 cм.

               Светлината работи с клетъчни батерии (5 x LR41, включени в комплекта)

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка