Магнитна лента за ръка PWR

969

Домашният майстор ще бъде възхитен!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


33,70 лв

Описание

Описание на Магнитна лента за ръка PWR:

             Вие сте професионален майстор или може би просто любител? Без значение кое от двете е валидно за вас, ако всички навън или у дом ви търсят за ремонтни дейности, то определено магнитната лента за ръка PWR е най-доброто попадение, което можете да имате. Тя е разработена за да ви спести многобройните разходки до кутията с инструменти. Изключено е да не познавате до болка ситуацията с момента, в който ви е нужен някой болт, а минута по-късно винт. След определено време се сещате, че ще са ви необходими още пирони и много други метални части.

             За да си спестите време и излишни разходки за всяка отделна част, мощните 12 магнита сигурно ще задържат всичко, което ви трябва. Магнитната лента е изработена от изкуствена кожа и пасва перфектно на всяка ръка, тъй като притежава велкро закопчаване. Бързо, лесно и супер удобно всяка метална частица ще се намира точно до вас, в секундата, в която ви потрябва.

             Магнитната лента за ръка PWR е направена от изкуствена кожа и ще пасне на всяка ръка (диаметър: прибл. до 12 см) благодарение на велкро закопчаването. Размери: приблизително  30 х 10 см (магнитната част е прибл. 14 х 10 см.).

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка