Органайзер за дистанционни с масичка

976

Гледайте телевизия с още по-голям кеф

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

28,00 лв

Описание

Описание на Органайзер за дистанционни с масичка:

              Sofabulous приспособление за дистанционни с масичка е удобство, което трябва да си осигурите. Поставяйки го на облегалката на вашия диван ще се насладите на комфорта да разполагате по всяко време с дистанционното, очилата, химикал, любимата си напитка или последния вестник без да се налага да ставате или да се размествате по какъвто и да било начин.

              Съвсем спокойно можете да го използвате и за да поставите на него и други предмети, като например любимите си слушалки, или пък купа с пуканки, които са ви нужни докато се наслаждавате на любимото си предаване по телевизията.

              Органайзерът е с модерен дизайн и е направен да пасва идеално. Платът е разтеглив и устойчив. Взимайки го ще разполагате с шест джоба, два от които се намират от едната страна, а останалите от другата и в които да съхранявате дистанционното устройство, както и други предмети.

              Страните на Sofabulous са с размери прибл. 31 x 21 см. всяка. Размерите на масичката са 29 x 17 cм.

Мнения
имах необходимост от този органайзер
Андрей М. on 08/12/2018доволен съм
Коректни
Михаил Н. on 11/08/2017Изключително коректни. Доставката беше направена навреме, продуктът отговаря на описанието. Много мил жест беше добавеното подаръче в опаковката.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка