60 х 45 електрическо одеяло с USB захранване

617

По цял ден сте на компютъра и ви е студено на краката?

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 19 точки. При следваща покупка 19 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,90 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

96,00 лв

Описание

Описание на 60 х 45 електрическо одеяло с USB захранване:

Подгответе се както трябва за зимните студове с помощта на това уникално USB електрическо одеялце. Това одеяло е направено от 100% полиестер и се захранва от стандартен USB компютърен порт или зарядно за GSM. Размера на одеялото е 60 х 45 см. и идеално може да покрие горната част на краката, когато вие сте седнали пред компютъра. Просто трябва да включите USB кабела към вашия компютър и одеялото веднага ще започне да се нагрява и да отдава топлина и комфорт. USB одеялото е способно за съвсем кратко време да се затопли до 32ºC - 37ºC (от 3 до 5 минути), благодарение на термичната въглеродна тъкан вшита в него. Одеялото е безопасно и надеждно, то лесно може да се пренася от едно място на друго, което ви позволява да го използвате във всяка една стая на вашия дом,в офиса, в библиотеката или по време на пътуване. Освен това USB одеялото е толкова леко, че вие въобще няма да усещате неговата тежест, а само отдаваната топлина. Защо да включваме основния източник за отопление в стаята, ако може просто да седнем пред компютъра с това одеяло? По този начин можете лесно да спестите пари за сметки за ток тази зима. Този продукт може да бъде оригинален и практичен подарък за вашите близки или приятели.

Характеристики:

  • Материал: 100% полиестер
  • Захр. напрежение: 5 В
  • Тегло: 350 г
  • Размер: 60 x 45 см
  • Цвят: розов или син (подбора е на случаен принцип в зависимост от наличностите на склад, ако желаете конкретен цвят, моля да напишете за това в полето за допълнителен коментар в количката накрая)

Мнения
10
ELKA P. on 12/11/2017задоволи очакванията ми
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка