Депигментиращ серум, 35 мл

12013

За равен тен и сияйна кожа на лицето

Повече детайли

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


29,80 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

За бърз и траен депигментиращ ефект с подхранване кожата на лицето! Препоръчва се за интензивно премахване на хиперпигментации, регулиране на синтеза на меланин и дълготрайно изравняване на тена.

Описание на Депигментиращ серум, 35 мл:

Опаковка: 35 мл

Марка: VB Collagena

Съдържа: Патентован Биологично Активен Комплекс (колаген, еластин, ДНК, натурална розова вода), Алое вера и Gatuline Whitening.

  • Препоръчва се за интензивно премахване на хиперпигментации, регулиране на синтеза на меланин и дълготрайно изравняване на тена.
  • Наред с ефекта за изравняване на тена и премахване на нежеланата пигментация, продуктът има мощно действие за активиране на регенеративните процеси в кожата, обновява протеиновите структури, забавя стареенето, съхранява кожата свежа и млада.
  • Алое Вера активира обменните процеси, предпазва и възстановява кожата на лицето.
  • Gatuline Whitening гарантира високоефективен процес на изравняване на тена и премахване на нежеланата пигментация, за сметка на естествени биологично-активни съставки.

Начин на употреба:

Нанася се в достатъчно количество с леки масажни движения в долната част на лицето, щията и деколтето, а в Т-зоната и около очите нанесете околоочен серум. 

Доставка