Малкото дърво на маймунките

1244

Кой ще бутне най-малко маймунки!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


14,00 лв

Описание

             Тази супер весела игра „Дървото на маймунките” е подходяща за деца, които са над 4-годишна възраст в комбинация с мама, тате, батко, кака и  всички, които биха се забавлявали, от сърце.

             Нейната цел е играещият да притежава възможно най-малък брой маймунки. Удачна е за подарък както на момичета, така и на момчета, че даже и за възрастни. Играта е съставена от едно дърво, 30 броя пръчици (по 10 на брой, в три различни разцветки) и едно специално зарче, чиято цел е, когато се хвърли и покаже даден цвят да се измъкне най-горната пръчка със същия цвят от  дървото. Наредете „клонките” на дървото, изсипете маймунките отгоре и първият да хвърли зарчето. Всеки играч, който изтегли „клонка” и паднат маймунки, ги взема за себе си. Общият брой на маймунките е 30, като победителят е този, който събере най-малко от тях. Инструкциите за играта са включени в комплекта. Минималният брой играчи е двама, а максималният - четирима. Взимайки я подарявате забавление и гарантиран смях за цялото семейство.

 

             

Описание на Малкото дърво на маймунките:

  •  „Дърво на маймуните” с 30 клона/пръчици, 30 маймунки и цветно зарче;
  • Материал - пластмаса;
  • Размери на кутията - 35,5 х 20,5 х 8,5 см;
  • Височина на "дървото" - приблизително 28 см.
  • Картонена опаковка, подходяща за подарък;
  • Подходящ за деца над 5 години!
  • Внимание! Съдържа остри предмети.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка