Конструктор 3 в 1 задвижван с вода

622

Да! Това се захранва само със солена вода!

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Най-ниска цена
Намерете по-ниска цена и ние ще слезем 5% под нея!

9,90 лв

-45%

18,00 лв

Приблизителна доставка на:

Описание

              Скъпи родители,

              Може би, когато сте били деца, не сте си представяли, че подобно нещо ще се появи сред  детските  играчки, но ето, че вашите деца  имат възможността да изпробват тази невероятна играчка.

              Малчуганите  са като омагьосани, в мига, в който получат в ръцете си този робот-кола, който се задвижва единствено със солена вода  поставена в предназначеното за това отделение. Комплекта съдържа също комбиниран пикап с багер или кука за влачене на аварирали автомобили и ветрогенератор – всичко задвижвано само със солен разтвор.

              Тази играчка е екологична, образователна, енергоспестяваща и носеща радост и забава. Суперлативите, които може да се използват за конструктора са много, но сме сигурни, че вашият малък юнак ще я похвали достатъчно. Подарете този уникален подарък и участвайте заедно с детето в приключението.

 

              Описание:

-           Конструктор съдържащ три сглобяеми модела – кола робот, пикап с багерна кофа, ветрогенератор захранвани със солен разтвор;

-         Материал пластмаса;

-         Моля, запознайте се внимателно и подробно с приложената инструкция преди да започнете сглобяването на моделите!;

-         Приблизителни размери на моделите –  8 х 5 х 5 см;

-         Картонена кутия, подходяща за подарък – 24 / 7 / 14 см;

-         Подходящ за деца над 8 години!

Доставка