Конструктор NINJAGO

935

Супер подарък за всички феновете на Ninjago

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


17,26 лв

Описание

Конструкторът NINJAGO Masters of spinjitzu пресъздава малка част от известната поредица Ninjago. Всички части са изработени изключително прецизно и точно, от здрава и качествена пластмаса, безопасна за деца. Ярките цветове, в които е оцветен конструктора, ще привлекат вниманието на детето - имайки предвид сложността на конструктора и наличието на дребни детайли, този сет не е подходящ за деца на възраст до 6 години. Конструкторът Ninjago: Masters of Spinjitzu ще привлече вниманието на детето за дълго време, защото истинското приключение започва след като конструктора бъде сглобен!

Децата могат да разиграват любимите си сцени от филма отново и отново. С Ninjago детето за дълго време ще се раздели със скуката. Приключения и битки очакват малката нинджа - остава само да освободи своята фантазия и да се потопи във вълшебния свят на NINJAGO!

Конструктора има две разновидности - на картинките са обозначени като Модел 1 и Модел 2. Подбора е на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен модел, моля напишете желанието си в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

ОПИСАНИЕ:

  1.        Модел 1 (в синьо) - 232 елемента
  2.        Модел 2 (в червено) - 247 елемента
  3.        Материал: пластмаса
  4.        Инструкция за сглобяване
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка