Термометър за вино Summum Sommelier

952

Ценителите на виното ще останат очаровани!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


32,00 лв

Описание

Описание на Термометър за вино Summum Sommelier:

              Дори и да нямате собствен бар, или пък ресторант, Summum Sommelier ще ви бъде изключително полезен. Този електронен термометър е идеален за използване и в домашни условия. Лесен е за употреба и практичен. Умножете по две насладата от консумираното вино, като го поставите около бутилката за вино. След което изчакайте. В рамките на няколко минутки пред вас автоматично ще се появи точният резултат. Така вие ще сервирате любимата напитка на вашите близки, или гости с най-добрата температура и по този начин гарантирате ненадминат вкус и наслада за сетивата.

             Термометърът за вино Summum Sommelier работи с батерия (1 x LR1130, включена), притежава LCD екран, който е с размери 4 х 3 х 1,5 сантиметра и е изработен от черна висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Тези отлични характеристики на уреда гарантиран неговият дълъг живот на употреба. Познавате ценител на виното, който е истински ценител на тази божествена напитка? Ако държите да го зарадвате, то термометърът за сомелиери е правилното решение, просто, защото е хубав, функционален, лесен за използване и супер практичен. Осигурете си един и за вас, за да се наслаждавате!

             Термометърът е опакован в стилна картонена кутия, подходяща за подарък.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка