30 л. цвят минерално горчица - жълт кош за боклук с педал Brabantia NewIcon

3574

Кош за боклук в искрящ тъмно жълт, горчица цвят с блестящ ефект на минерално напрашаване

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 41 точки. При следваща покупка 41 точки могат да се конвертират във ваучер за 4,10 лв.


Безплатна доставка!
Brabantia

206,14 лв

Описание

Удобство при употреба

   Този 30 литров кош за отпадъци с педал е достатъчно голям, за да събере Вашия боклук и същевременно е толкова компактен, че да се побере под плота Ви. Кошчетата от серия Newicon са не просто красиви, те са също и надеждни. Чрез закупуването на кошче от тази серия, Вие подпомагате кампанията за почистване на океаните от пластмасови отпадъци - за всеки продаден брой, Brabantia прави дарение. Ето това е отговорно пазаруване! Самата кофа за смет е с  много лек, но изключително здрав и надежден педален механизъм и има уникална система за меко, плавно и тихо затваряне. Педалът на коша е изработен от метал и му придава уникалност. При затварянето на коша, миризмите остават вътре, вместо да ги усещате из цялото помещение. Кофата е с основа, която е противоплъзгаща и го държи стабилно. Въпреки размера си, този кош може да бъде пренесен навсякъде - просто хванете дръжката на капака и готово! 

   Тези кофи са най-подходящи за ползване с идеално пасваща торбичка за отпадъци размер "G". В комплекта има една тестова ролка, а в раздел АКСЕСОАРИ можете да видите самите торбички за смет. Кошчетата са сертифицирани по стандарта "Cradle to cradle", включващ подобрения в пет категории - материали за изработка на продукта, повторна употреба, възобновяема енергия и управление на въглеродните емисии, оптимално използване на водата и социална справедливост!

Боята, използвана върху коша, е специална - има очарователен минерален отблясък, който е характерен за серията "Sense of luxury".

За да придобиете по-добра представа за цветовете, вижте видеото под текста!

 

 Гаранция от Brabantia

  • 10 години

Размери

  • Капацитет: 30 литра
  • Височина: 67.9 cm
  • Ширина: 29.3 cm
  • Дълбочина: 38 cm

 

В раздел АКСЕСОАРИ може да комбинирате с други артикули на Brabantia.

Характеристики

СерияNewIcon
Обем на коша (група)21 - 30 л.
УправлениеС крак
ЦвятМинерално горчица - жълт
ФормаКръгла
Брой отделения1 отделение
Монтаж на стенаНе
Основен материалНеръждаема стомана
Гаранция (год.)10

Аксесоари

  • 23 - 30 л. бели торбички за кош 40 бр. Brabantia размер G
  • Ароматизатор за кош Brabantia - стойка + 1 капсула

За brabantia

Доставка