Намалена цена! Светодиодна лампа против комари - мече

Светодиодна лампа против комари - мече

465

Детето нека сладко спи – Мечо тук на пост ще бди!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


28,71 лв

-45%

52,20 лв

Описание

             Пуснете свежият въздух в детската стая – сладкият детски сън ще бъде пазен от  усмихнатият  МЕЧО ПУХ.

             Симпатичната LED лампа против насекоми с ултравиолетова светлина привлича комари, мухи, пеперуди и други летящи, които попаднали в нейния обсег биват унищожени от специалните електрически пластини. Уредът е компактен с модерен дизайн, ефективен и безопасен. Устройството   е подходящо за използване в помещение с площ 12 – 16м2 /нормална детска/, като същевременно може да играе и ролята на малка нощна лампа. Светлината е безопасна за вас  и домашните любимци. Предимството на тази лампа против комари, е в това че светлинният източник е светодиод, който има изключително дълъг живот и няма да Ви се наложи да го подменяте за разлика от лампите с луминисцентни лампи. Също така уреда има изключително ниска консумация на електроенергия!

              Енергоспестяваща, без миризми, без шум, лесна за използване, с дълъг живот, с приятна мека светлина, вписваща се идеално в интериора на детската спалня.

              Кажете: СТОП на комарите!

              Употреба и предназначение:

  • Обхватна действие - 12-16 m².
  • Захранване с напрежение 220 Волта.
  • Мощност 0.8W;
  • Размери -  12 х 14 х 20см;
  • Два LED ултравиолетови диода;
  • Препоръчителна височина на поставяне – 0,8 – 1,3м;
  • Режим на работа – 24 часа;
  • Прочетете упътването преди употреба.
  • Не пъхайте предмети през решетката!
  • Деца не трябва да имат достъп до уреда! Пазете от деца!

Важно е да знаете, че принципа на работа на инсектицидните лампи против комари е базиран на това, че те примамват комарите към себе си. Затова ако Вие разположите уреда близо до Вас и го включите, Вие няма да получите нужния Ви резултат. Комарите ще бъдат привлечени от светлината, но когато усетят миризмата и топлината на Вашето тяло, те ще се насочат към Вас. Поставете лампата в страни от мястото където ще се разположите или пък я оставете да работи преди да дойдете. Например може да убиете комарите в спалнята като включите лампата преди да си легнете, а после да я оставите включена за цяла нощ. Също така е важно да знаете, че колкото по-тъмно е, толкова по-ефективно лампите примамват комарите към себе си.

Други лампи против комари

Други продукти против КОМАРИ

Доставка