Светодиодна лампа против комари - жабка

494

Не само истинските жабки обичат да похапват комари...

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 10 точки. При следваща покупка 10 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,00 лв.


52,20 лв

Описание

Описание на Светодиодна лампа против комари - жабка:

             Пуснете свежият въздух в детската стая - сладкият детски сън ще бъде пазен от  усмихнатата Жабка.

             Симпатичната LED лампа против насекоми с ултравиолетова светлина привлича комари, мухи, пеперуди и други летящи, които попаднали в нейния обсег биват унищожени от специалните електрически пластини. Уредът е компактен с модерен дизайн, ефективен и безопасен. Устройството   е подходящо за използване в помещение с площ 12 - 16м2 /нормална детска стая/, като същевременно може да играе и ролята на малка нощна лампа. Светлината е безопасна за вас  и домашните любимци. Предимството на тази лампа против комари, е в това че светлинният източник е светодиод, който има изключително дълъг живот и няма да Ви се наложи да го подменяте за разлика от лампите с луминисцентни пури. Също така уреда има изключително ниска консумация на електроенергия!

              Енергоспестяваща, без миризми, без шум, лесна за използване, с дълъг живот, с приятна мека светлина, вписваща се идеално в интериора на детската спалня.

              Кажете: СТОП на комарите!

              Употреба и предназначение:

  • Обхватна действие - 12-16 m².
  • Захранване с напрежение 220 Волта.
  • Мощност 0.8W;
  • Размери -  12 х 14 х 20см;
  • Два LED ултравиолетови диода;
  • Препоръчителна височина на поставяне - 0,8 - 1,3м;
  • Режим на работа - 24 часа;
  • Прочетете упътването преди употреба.
  • Не пъхайте предмети през решетката!
  • Деца не трябва да имат достъп до уреда! Пазете от деца!

Важно е да знаете, че принципа на работа на инсектицидните лампи против комари е базиран на това, че те примамват комарите към себе си. Затова ако Вие разположите уреда близо до Вас и го включите, Вие няма да получите нужния Ви резултат. Комарите ще бъдат привлечени от светлината, но когато усетят миризмата и топлината на Вашето тяло, те ще се насочат към Вас. Поставете лампата в страни от мястото където ще се разположите или пък я оставете да работи преди да дойдете. Например може да убиете комарите в спалнята като включите лампата преди да си легнете, а после да я оставите включена за цяла нощ. Също така е важно да знаете, че колкото по-тъмно е, толкова по-ефективно лампите примамват комарите към себе си.

Други лампи против комари

Други продукти против КОМАРИ

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)