Машина за сладолед от замразени плодове

1413

Машина за домашен плодов сладолед

Повече детайли

ТОЗИ ПРОДУКТ Е ИЗЧЕРПАН. ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ВАШИЯ EMAIL И НИ ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ, КОГАТО ТОЙ ОТНОВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН.

Продукта дава 18 точки. При следваща покупка 18 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,80 лв.


93,18 лв

-35%

143,36 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

              Без значение от сезона, в който се намираме сладоледът е любимият десерт на всеки. Няма човек, който да откаже купичка от неустоимото изкушение. Ако искате да се наслаждавате на вкуса от домашния плодов сладолед, то ще заобичате машината мигновено. С нея приготвяте най-вкусния и напълно натурален сладолед от плодове.

              Трябват ви само замразени плодове по ваш избор. Извадете ги от фризера, изчакайте 15 минути да се отпуснат, след това ги поставяте в пресата за сладолед и готово. За по-голямо удоволствие и вкус прибавяйте замразен йогурт, шоколадови пръчици, мед, ядки или каквото пожелаете. Направете здравословен и вкусен сладолед от вкъщи, за да сте съгурни в неговите съставки. Опитайте истинския вкус на домашния сладолед, благодарение на машината за сладолед Yogu Joy.

               Yogu Joy е идеалното решение за хората които имат непоносимост към лактоза, тъй като можете да приготвяте плодов сладолед, без мляко или други млечни продукти. Освен това, той е идеален за тези, които се грижат за фигурата си, без да отказват вкусният, натурален, нискомаслен или напълно безмаслен сладолед, "със" или "без" захар. С уреда за замразен йогурт Yogu Joy сами избирате продуктите!

               Описание:

 - Захранване 220V
 - Мощност: 200W
 - Приблизителни размери: 15,5 x 35 x 16 cм
 - Лесно почистване и експлоатация. Работните части може да се мият в съдомиялна машина.
 - Преди употреба се запознайте с инстукцията за експлоатация. Стриктно спазвайте реда и посоката на поставяне на работните части -бутало, корпус, режещ нож, силиконово уплътнение, затваряща гайка. Включвайте уреда само в изправни контакти, с монтирани работни части /вградената защита не позволява стартиране без тях/.  

Доставка