Уред против целулит Cellulles Force II

974

По-сериозно оръжие за борба с целулита!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 19 точки. При следваща покупка 19 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,90 лв.


99,00 лв

Описание

Описание на Уред против целулит Cellulles Force II:

             Без значение дали навън е студено или горещо, портокаловата кожа винаги ще понижи настроението и самочувствието ни. Или поне до момента беше така. Запознайте се с унищожителя на това бедствие за жените - Cellulles Force II Уред против целулит.

             Всички сме чували за онези реклами по телевизията, които ни обещават добри резултати, но след няколко на брой при това не много евтини процедури. Вече не е нужно да похарчвате цяло състояние. Благодарение на този уред вие по доста достъпен и лесен начин ще намалите ужасните следи от остаряването и набръчкването на кожата.

              Дали в следствие на рязко понижаване или повишаване на килограмите - ако портокаловата кожа вече е факт трябва да си осигурите Cellulles Force II уреда против целулит. С него можете да постигнете фантастични резултати, при това от удобството и комфорта на дома, без да излагате здравето си на риск (в сравнение с някои други лечения, които са доста агресивни).

              Уредът е изключително лек и лесен за използване. Освен това има супер компактни размери, което го прави много лесно преносим и ще може да бъде навсякъде с вас. Работи с електричество и изборът на ниска или висока интензивност зависи изцяло от предпочитанията, които имате.

              Този масажор се основава на едновременна вакуумна и масажна терапия и притежава доста положителни качества. Освен това се адаптира към различни части на тялото и така можете да го използвате в зони като дупето, ръцете, бедрата, краката, подмишници и гръб. Или иначе казано, тези които най-често са засегнати.

              Системата се състои в непрестанното засмукване и масажиране. Това спомага за елиминирането на целулита, стягането, тонизирането и заглаждането на портокаловата кожа и участъците, засегнати от нея. Активира циркулацията, стопява телесните мазнини и премахва вредните токсини.

              Благоприятни действия на Cellulles Force II Уреда Против Целулит:

 - Стопява телесните мазнини и премахва токсините
 - Aктивира циркулацията и лимфната система
 - Стяга, оформя и стимулира мускулите и кожата
 - Стяга, тонизира и захлажда портокаловата кожа

              Cellulles Force II Уред Против Целулит включва:

 - Eргономичен анти целулитен уред (прибл. 7 x 19 x 7 cм.)
 - Вендуза с двоен ролер (прибл. 11 x 8 x 7 cм.)
 - Вендуза с единичен ролер (прибл. 7 x 7 x 6 cм.)
 - AC/DC мощност 100 V - 240 V, 50-60 Hz
 - Стойка за зареждане
 - Упътване за използване

             За да предотвратите дискомфота, ви препоръчваме да използвате  Cellulles Force II с цитрусово олио, което трябва да се нанася на кожата преди използване на уреда. Препоръчително е също да се нанася анти целулитен крем след използването му, за постигане на по-добри резултати.

             Не използвайте върху една и съща зона повече от 5 до 10 минути на ден.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка
Изтегли