Scholl система за премахване на гъбички по ноктите

1364

Комплект от 5 броя пили и лечебен разтвор

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


22,50 лв

Описание

Всяка промяна в пигментацията на ноктите е признак за появата на гъбички. Обикновено тя се изразява в тяхното пожълтяване, но са възможни и случаи с появата на бели или кафяви петна. В допълнение на неприятната визия, която ноктите придобиват, под действие на гъбичките се нарушава и тяхното качество. Те загрубяват и започват да се рушат, а в по-напреднал стадий на гъбичната инфекция е възможно дори и да ги загубите. За да не се стигне до подобна болезнена ситуация, е необходимо навреме да се предприемат действия срещу гъбичките по ноктите.

Scholl система за премахване на гъбични инфекции e единственото, от което се нуждаете, за да се справите в борбата с гъбичките по ноктите. Тя включва комплект от пет пили и лечебен разтвор, които успешно възвръщат сияйния вид на вашите нокти. С помощта на специално разработения комплект ще успеете да се справите в борбата с упоритата гъбична инфекция и отново да се порадвате на блясъка на своите нокти. Така никога повече няма да ви се наложи да се срамувате от визията на ръцете или краката си и спокойно ще можете да носите своите любимите отворени обувки през топлите месеци.

Функциите на петте пили и на лечебния разтвор взаимно се допълват. С помощта на пилите може да отстраните загрубялата повърхност на ноктите, за да може пряко да третирате гъбичната инфекция. След изпилване нанесете лечебния разтвор и оставете всичко на него. Той ще унищожи гъбичките и ще ви осигури трайна защита от появата им отново. Така единствено с помощта на този специално разработен комплект борбата с гъбичната инфекция ще завърши успешно. Гъбичките изчезват напълно след месец използване на продукта, а до няколко месеца ноктите се възстановяват напълно и възвръщат предишния си блясък.

Описание на Scholl система за премахване на гъбички по ноктите:

  • За възраст: Над 12 години
  • Размери на опаковката: 7.50/17.50/2.50 cm
  • Тегло: 0.058 kg

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам
Фаза на интензивна терапия (един месец):

Използвайте бутона, за да вземете една от петте пили. При първото третиране на ноктите използвайте пилата, за да изпилите повърхностния, загрубял слой на ноктите. Наблегнете на засегнатите области. След като приключите, изхвърлете пилата в боклука. Използвайте лечебния разтвор, като нанесете малко от него на засегнатите нокти. Изчакайте да се изсуши за около пет минути. В случай, че част от него се озове извън повърхността на ноктите, веднага я почистете. През останалата част от седмицата използвайте лечебния разтвор, без да използвате пилите. Повторете посочените стъпки в продължение на месец. Малко преди края на интензивната терапия премахнете всяка неравност от своите нокти и ги оформете с помощта на последната пила. Използвайте разтвора за последен път по досегашното предписание и преминете към етапа на изграждане на защита срещу гъбичките.

Етап на изграждане на трайна защита срещу гъбичките по ноктите (9 месеца):

Използвайте разтвора за период от девет месеца или до пълното изчезване на оцветяването, като нанасяте тънък слой от него по един път всяка седмица. Не нанасяйте лак за нокти по време на курса на лечение. Намалявайте дължината на ноктите веднъж всеки месец, но не ги скъсявайте до кожата.

Предупреждения:

Продуктите от комплекта са предназначени само за външна употреба. Да не се използват при чувствителна или наранена кожа и да се избягва допир на лечебния разтвор с кожата или очите. При поява на странична реакция преустановете курса на лечение. Разтворът да се съхранява плътно затворен, далеч от деца и при по-малко от 25 градуса. С цел да се предотврати повторната поява или развитието на гъбичната инфекция, всяка пила да се използва само веднъж.

Важно: Продуктът е предназначен за по-леките форми на гъбична инфекция. Консултирайте се със специалист, ако гъбичките са засегнали изцяло нокътя или няколко от ноктите на краката или инфекцията е продължила повече от две години.

За scholl
Доставка