Scholl подложки против мазоли

1366

Комплект с пластири за премахване на мазоли от ходилата

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


8,10 лв

Описание

Забързаният начин на живот и неудобните обувки могат да се превърнат в причина за пренатоварване на ходилата. В отговор организмът се защитава, като образува кожни образувания, най-честите от които са мазолите. Въпреки функцията си да защитят ходилата обаче мазолите могат да бъдат болезнени и да нарушат нормалния ритъм на движение. За всички тези от вас, които изпитват дискомфорт в резултат от появата на мазоли, екипът на Scholl създаде подложките против мазоли. Те са изцяло дерматологично тествани. Съставени са от нежна възглавничка, чрез която деликатно се самозалепват, и лечебни дискове, които действат активно на базата на салицилова киселина. Действието им е локално и се състои в премахване на дискомфорта и ускоряване процеса на възстановяване на засегнатата област. Подходящи са за всяка област, в която има наличие на мазоли, като благодарение на по-голямата си повърхност и форма я изолират и предпазват от допълнително възпаление.

Описание на Scholl подложки против мазоли:

  • За възраст: Над 16 години
  • Размери на опаковката: 8.00/14.20/1.00 cm
  • Тегло: 0.022 kg
  • Комплектът съдържа: 4 възглавнички + 4 лечебни диска
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Състав
  • Salicylic Acid
  • Titanium Dioxide
  • Liquid Paraffin
  • Polyvinyl Alkyl Ether
  • Thiophenol Antioxidant
  • Iron Oxides


Активна съставка: Salicylic Acid 40%

Как да използвам

Преди употреба се уверете, че краката Ви са добре почистени и подсушени. Отстранете защитната лепенка от подложката и я позиционирайте върху засегнатия участък. Използвайте самозалепващата страна, за да я фиксирате върху мазола. Използвайте подложките в продължение на два до три дни или докато засегната област не се възстанови до свободното отстраняване на вече твърдото образувание. Ако появата на кожни образувания продължи, се консултирайте с лекар, за да откриете причината.

Предупреждения:

Продуктът е предназначен единствено за локално използване. Да не се използва, ако областта около засегнатия участък е наранена или раздразнена. Не третирайте здрави участъци. Да не се използва от хора, страдащи от диабет или нарушено кръвообращение. Кърмачки, бременни или лица под 16-годишна възраст да използват продукта едва след допитване до специалист. Не използвайте повече от две седмици без изричното позволение на лекар. При поява на странични ефекти моментално преустановете употребата на продукта. Съхранявайте при ниска температура и далеч от деца.

За scholl
Доставка