Двустранна пила за ходила - Scholl

1368

За премахване на мазоли и удебелена кожа

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


13,69 лв

Описание

Появата на мазоли е естествен механизъм, чрез който нашият организъм се опитва да предпази ходилата ни. Поради това тези кожни образувания се формират на участъците от нашите крака, които са най-засегнати от външните фактори. Независимо че мазолите имат единствено функцията да защитят, техният отличителен външен вид ги прави изключително отблъскващи в очите на хората. Поради тази причина борбата с тях е непрекъсната и може да предизвика болка и неудобство. На помощ в борбата със загрубялата кожа на краката и мазолите идва двустранната пила за ходила от Scholl. Corn & Callus е специално предназначена за премахването на нежеланото загрубяване на кожата. Тя притежава две пили - по една от всяка страна. По-грубата заличава удебелените участъци от ходилата, а по-ситната ги дооформя. Формата на пилата улеснява третирането на всяка част от ходилото, а нейната дръжка е гаранция за изключителен комфорт и съвършени резултати.

Описание на Двустранна пила за ходила - Scholl:

  • Материал: Метал и пластмаса
  • За възраст: Над 12 години
  • Размери на опаковката: 4.50/22.00/3.00 cm
  • Тегло: 0.067 kg
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Преди употреба се уверете, че краката ви са почистени и напълно подсушени. С помощта на по-едрата пила, която има една издадена точка, отстранете загрубялата кожа и нежеланите образувания. След като приключите, дооформете третирания участък с по-ситната пила, означена с две издадени точки. Почистете двете страни на пилата с хладка вода и я подсушете. За още по-съвършени резултати използвайте подхранващ крем, с който допълнително да омекотите кожата на своите ходилата.

Важно: Да не се използва при чувствителна или засегната кожа. Ако при употреба възникне някакво раздразнение или инфекция, веднага спрете употребата на продукта. Употребата на пилата от диабетици или хора с неравномерно кръвообращение да се извършва само след допитване до лекар. Да се съхранява далеч от деца.

За scholl
Доставка