Стягащ колан

469

Искате ли 1 - 2 размера по-малка талия?

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Black friday

16,50 лв

Описание

            Ако принцесите от приказките на Дисни видят Вашия изящен силует със стягащия колан на FORMeasy, те безпомощно ще избягат да плачат в своите приказни замъци, а Вие, стройна и женствена, ще бъдете истинската принцеса на бала!
            Да се коригира линията на талията със стягащ корсет е от лесно по-лесно. И повярвайте – никой няма да забележи, че Вие използвате такова хитро, и най-важното достъпно средство – защото краищата на стягащия корсет са обработени по специален начин. И нито сукмана, нито роклята или блузката ще издадат Вашата тайна.
            Също така не се притеснявайте, че коригиращия колан може да се свлече или събере – той е снабден със силиконови ленти, които не му позволяват да се мести.

             Колана се предлага в два цвята: телесен и черен и в четири размера: S,M,L,XL. Позволява да намалите талията с 1 или даже 2 размера. Може да се използва след бременност, но с позволението на лекар. Не сковава движенията и има висока въздухопропускливост.

             Внимание! За да постигнете желания ефект е много важно да подберете правилно размера.

Цветове: черен и телесен

Размери:

Състав и грижи за изделието:

Марка: Formeasy

Произведено в Турция

Продукти за отслабване: ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Доставка