Стягащ колан

469

Искате ли 1 - 2 размера по-малка талия?

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


16,50 лв

Описание

Описание на Стягащ колан:

            Ако принцесите от приказките на Дисни видят Вашия изящен силует със стягащия колан на FORMeasy, те безпомощно ще избягат да плачат в своите приказни замъци, а Вие, стройна и женствена, ще бъдете истинската принцеса на бала!
            Да се коригира линията на талията със стягащ корсет е от лесно по-лесно. И повярвайте - никой няма да забележи, че Вие използвате такова хитро, и най-важното достъпно средство - защото краищата на стягащия корсет са обработени по специален начин. И нито сукмана, нито роклята или блузката ще издадат Вашата тайна.
            Също така не се притеснявайте, че коригиращия колан може да се свлече или събере - той е снабден със силиконови ленти, които не му позволяват да се мести.

             Колана се предлага в два цвята: телесен и черен и в четири размера: S,M,L,XL. Позволява да намалите талията с 1 или даже 2 размера. Може да се използва след бременност, но с позволението на лекар. Не сковава движенията и има висока въздухопропускливост.

             Внимание! За да постигнете желания ефект е много важно да подберете правилно размера.

Цветове: черен и телесен

Размери:

Състав и грижи за изделието:

Марка: Formeasy

Произведено в Турция

Продукти за отслабване: ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка