Антицелулитен турмалинов клин

614

Оформящ, стягащ с антицелулитно действие

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 9 точки. При следваща покупка 9 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,90 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

48,85 лв

Описание

Описание на Антицелулитен турмалинов клин:

Ще ви разкрием малка тайна, как да оформите бедрата и дупето и да започнете борба с един от най-разпространените проблеми при поддържането на красиво тяло и добро самочувствие - целулита. Предлагаме на вашето внимание елегантен и съвременен клин Tourmaline Corsare Pants с турмалин, специално предназначен за отслабване. Преди всичко клина Tourmaline Corsare Pants се откроява пред останалите продукти с подобно предназначение със следното:

 

  1.        Изработен е от патентован материал, който има изключителна еластичност - материала се разтяга почти на 500% от своята широчина, затова клина плътно приляга към вашето тяло, по този начин подобрявайки линията на бедрата и дупето;
  2.        Материала от който е изработен турмалиновият клин има уникално свойство, което позволява на кожата да „диша“ и я защитава от отделената пот, затова този клин може да се носи целогодишно;
  3.        В материята на клина има импрегнирани нанокристали турмалин - уникален материал, който притежава натурални електромагнитни свойства. Турмалинът, благодарение на своите електромагнитни свойства, подобрява кръвообращението, ускорявайки по този начин възстановяването на клетките.
  4.        Турмалиновите частици, импрегнирани в материята на клина леко повишават температурата на повърхността на кожата и по този начин спомагат за по-активно изхвърляне на токсините от тялото и по-бързото изгаряне на калории в областта на бедрата и дупето, като по този начин значително намаляват ефекта на „портокаловата кожа“.

Поради тези причини турмалиновият клин Tourmaline Corsare Pants може да се превърне във вашата малка и незабележима женска тайна, която всеки ден просто по пътя към офиса, спортувайки или почивайки, ще ви помага в борбата с целулита и в създаването на красива и стройна фигура.

Състав: найлон (92%) и спандекс (8%)

Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Други продукти за ОТСЛАБВАНЕ: ОТСЛАБВАНЕ

Мнения
Доволна съм
Надка З. on 16/10/2017Много добър
Невероятен
РОЗАЛИНА К. on 11/08/2017Нося го непрекъснато. И наистина има ефект.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка