Scholl стелки за ежедневни токчета

1373

Дамски гел стелки за ежедневни обувки с нисък ток от серията "Gel Activ Women"

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


34,31 лв

Описание

Налага ви се да носите високи токчета за продължителен период от време, което причинява неудобство на Вашите ходила? Екип на Scholl направи революционно откритие, което значително ще улесни живота на всяка една жена.

Новите гел стелки от Scholl са тук, за да променят начина, по който носенето на обувки с висок ток Ви кара да се чувствате. Scholl Gel Aktiv Everyday Heels са излети по формата на свода на ходилото, което им придава изключително удобство. Те премахват напрежението, което носенето на токчета създава и възстановяват нормалния пренос на тежестта от пета на пръсти. Освен това стелките предотвратяват пързалянето на ходилото, като по този начин внасят допълнителна опора на краката.

Друга важна тяхна характеристика е, че те не стесняват допълнително и без друго тесните високи обувки, а спомагат за максималното използване на свободното пространството. Поради това гел стелките се превръщат в неизменна част от всички високи обувки, чиято височина е до 5.5 см.

Гел стелките са подходящи за обувки на ток до 5.5 cm с размери:

  • UK: 3 - 7.5
  • AUS: 4 - 8
  • EUR: 35 - 40.5

Описание на Scholl стелки за ежедневни токчета:

  • Разфасовка: 1 чифт
  • Подходящ за: Жени
  • За възраст: Над 12 години
  • Размери на опаковката: 9.00/18.50/1.70 cm
  • Тегло: 0.064 kg

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Убедете се, че вътрешната част на обувката е почистена и подсушена, преди да използвате гел стелките. Отлепете покритието и проверете коя е дясната и коя – лявата стелка, като използвате за ориентир буквените символи. Използвайте залепващата част на всяка стелка, за да я поставите. Позиционирайте ги спрямо формата на обувката. След период от половин година или ако се появят следи за изтриване, веднага ги заменете. Изтеглете ги без резки движения, за да ги отстраните от обувките.

Важно: При поява на странични ефекти прекратете употребата на гел стелките.

За scholl
Доставка