Scholl стелки за високи токчета

1375

Дамски гел стелки за обувки с висок ток от серията "Gel Activ Women"

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

24,90 лв

Описание

Мечтаете да излезете навън с най-хубавите си високи обувки, но се притеснявате дали носенето им няма да предизвика неудобство на Вашите ходила? Не се колебайте нито секунда. Вече има решение за този проблем. Благодарение на дамските гел стелки за обувки с висок ток от серията Gel Aktiv Women комфортът при носенето на високи токчета вече не е нещо невъзможно. Подобно на модела на Scholl за ежедневни токчета, Scholl Gel Aktiv Extreme Heels са излети по формата на свода на ходилото, което премахва всяко неудобство. Тънкият им дизайн и тяхната форма допринасят за правилния пренос на тежестта от пета на пръсти и Ви даряват с комфорт, който дори ниските обувки не предлагат. Гел стелките на Scholl за високи токчета Ви осигуряват стабилна основа, която не се хлъзга, и са сигурна гаранция за уверена походка дори и на най-високите токчета. Scholl Gel Aktiv Extreme Heels са перфектният избор за всички високи токчета, чиято височина е над 5.5 см.

Гел стелките са подходящи за обувки с ток над 5.5 cm с размери:

  • UK: 3 - 7.5
  • AUS: 4 - 8
  • EUR: 35 - 40.5

Описание на Scholl стелки за високи токчета:

  • Разфасовка: 1 чифт
  • Подходящ за: Жени
  • За възраст: Над 12 години
  • Размери на опаковката: 10.00/20.00/1.50 cm
  • Тегло: 0.063 kg

Мнения
Жената е доволна!
Васил Б. on 25/03/2019Жената носи само обувки на ток и реших, че е необходимо да направя нещо, за да намаля натоварването на ставите ѝ.
Мнение
Детелина Т. on 27/05/2018Отлично и бърза доставка
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Убедете се, че вътрешната част на обувката е почистена и подсушена, преди да използвате гел стелките. Отлепете покритието и проверете коя е дясната и коя – лявата стелка, като използвате за ориентир буквените символи. Използвайте залепващата част на всяка стелка, за да я поставите. Позиционирайте ги спрямо формата на обувката. След период от половин година или ако се появят следи за изтриване, веднага ги заменете. Изтеглете ги без резки движения, за да ги отстраните от обувките.

Важно: При поява на странични ефекти прекратете употребата на гел стелките.

За scholl
Доставка