Стелки с бамбуков въглен

503

Ефективна защита срещу пот и миризми

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта не дава бонус точки.


Рейтинг: 6/10 - Брой мнения: 1

3,92 лв

Описание

Описание на Стелки с бамбуков въглен:

Великолепни дезодориращи стелки от бамбукови влакна с антибактериален ефект (спират размножаването на бактерии) и висока хигроскопичност (поглъщат влагата от въздуха). С тези стелки Вашите крака винаги ще бъдат на сухо и топло.

Бамбуковото влакно е 100% екологично чист материал, който не дразни кожата, и затова се препоръчва за всички членове от семейството, включително и малки деца. Стелките от бамбук ще Ви служат дълго време, защото са с повишена износоустойчивост и, следователно дълговечност.

Стелките с бамбук оказват лечебно въздействие върху енергийните канали и биологически активните точки по човешките ходила. 

Бамбуковите стелки подобряват кръвообращението, засилват обмяната на веществата, регулират вътрешната секреция, балансират силите Ин и Ян в организма. 

Стелките не се деформират, премахват неприятната миризма, не са токсични, затоплят през зимата и охлаждат през лятото, пропускат въздуха, и дават усещане за комфорт на стъпалата, не дразнят кожата и филтрират потта.

Стелките съдържат влакна от бамбуков дървесен въглен.

Какво представлява бамбуковия въглен?


Бамбуковия въглен се получава от бамбукови стъбла и корени. За въглените се използват растения на възраст над 5 години. Те се поставят в специална пещ, където постепенно се нагряват без да се подава въздух. Отначало от суровината се изпарява водата, след това се освобождава въглеродният двуокис. Нагряването продължава, докато температурата достигне над 450°С. При такава температура бамбука започва да се разлага на течни (оцетна киселина, метанол, бамбукова смола) и газообразни (метан, етилен) продукти, а след това се превръща във въглен. Качеството на продукта в голяма степен зависи от температурата в последния етап на нагряване. Когато процеса завърши, бамбука се оставя да изстива, и този процес може да продължи до една седмица.

Благодарение на своите абсорбиращи свойства, стелките с бамбуков въглен много добре поглъщат миризми, токсични вещества, електромагнитни вълни, убиват бактерии и плесени, отделят натурални минерали, излъчват полезни отрицателни йони, поглъщат влагата от прекомерно влажния въздух и след това я отдават, ако въздуха стане прекалено сух.

При поръчка не забравяйте да изберете нужните Ви размери от падащото меню по-горе!

Страна на произход: Китай

Други терапевтични стелки

Мнения
Добре прилягат на ходилото.
Иван В. on 21/07/2018Добре прилягат на ходилото и запазват неговата хигиена.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка