Хранителна добавка за мъже MENS - X COMPLEX

1297

Благоприятно действие при съдови спазми и еректилна дисфункция

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


36,84 лв

Описание

Описание на Хранителна добавка за мъже MENS - X COMPLEX:

Изпитвали сте затруднения в леглото? Не искате да разочаровате вашата любима и не знаете какво да правите? Mens-XComplex ще помогне да се разделите с проблема. Хранителна добавка, която ще промени начина на живот завинаги. Помага при съдовите спазми - вазоспазъм и еректилната дисфункция.

Не изпитвайте смущения от неговата употреба. Много мъже се срамуват да използват добавки или се притесняват от страничните ефекти, които може да се проявят. При нас няма място за тревоги. Продуктът е съставен от две важни алфа аминокиселини -  L-аргинин и L-хистидин, цинк, витамин C и мощни антиоксиданти. Без допълнителни консерванти или ароматизанти, само най-качествените съставки.

Използвайте го не повече от два пъти на ден. Разтваряте една таблетка в чаша вода и пиете. Без много да му мислете се справяте с проблема и се превръщате в най-добрият партньор.

Изпитате ли притеснения с ерекцията, решението е само едно - Mens-XComplex

Указания за употреба: Не повече от 2 таблетки дневно разтворени в чаша вода. За предпочитане на пълен стомах.

Не съдържа захар, консерванти и ароматизанти.

Съдържание: 32 разтворими таблетки

Всяка разтворима таблетка съдържа: L-аргинин и L-хистидин (алфа аминокиселини), Цинк, Витамин С и Проантоцианидини (екстракт от гроздово семе, мощен антиоксидант).

Витамин С - 45мг (56% от ПДП*)

Цинк - 5мг (50% от ПДП*)

ПДП*: Препоръчителен дневен прием

Подходящ за диабетици, НО С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ КЪМ ВЪГЛЕХИДРАТНИЯ СЪСТАВ. Хора с високо кръвно налягане и/или сърдечни заболявания, преди да използват продукта, трябва да се консултират с лекуващият  лекар.

ВАЖНО: След употреба внимателно затваряйте флакона. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното хранене. Този продукт не е предназначен за предпазване, провеждане на лечение и не лекува болести в човека. При бременност, кърмене, както и ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с лекар. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка