Соя и Калций, 120 капсули

8831

Помага по време и след менопауза, при горещи вълни и други

Повече детайли

Продукта дава 13 точки. При следваща покупка 13 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,30 лв.


66,56 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Соя и Калций, 120 капсули:

Отново усмихнати и в добро настроение! Задължителен продукт за жени в менопауза! Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане: по време и след менопауза, при хормонален дисбаланс, при остеопороза, горещи вълни, нарушен сън, повишен холестерол, понижена костна плътност. 

Опаковка: 120 капсули

Състав:

Всяка капсула съдържа екстракт от соя – 125 mg, калций – 155 mg, биотин – 50 Μg.

Действие:

Соята по естествен начин регулира нивата на хормоните в женския организъм и облекчава симптомите на менопаузата. Специфично действащите соеви изофлавоноиди (биологично-активната съставка на соята) увеличават минерализацията на костите и препятстват намаляването на калция в костната структура, облекчават топлите вълни, безсънието и нощното изпотяване.

Допълнително действие:

Биотинът е изключително важен за обменните процеси в организма и подпомага структурата на костите, кожата, ноктите и косата. Калцият е свързан с оформяне на неорганичната субстанция на костите и зъбите и заздравяването на венците.

Начин на употреба: 1 път на ден х 1 капсула с вода.

Знаете ли, че...

Биологично-активните изофлавони в соята - дайдзеин и генисетин имат химичен състав и активност, които наподобяват основния женски полов хормон – естроген, който бързо намалява в женския организъм в периода на менопауза. За плавен преход през този естествен за жената период, прекрасно заместващо действие оказват фитоестрогените – изофлавоните, които се съдържат в соята.

Здраве/За жените

Доставка