Уред за фигурно рязане на плодове

1409

Фигурки от плодове - да, с уреда Yummy Pop

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


9,45 лв

-50%

18,90 лв

Описание

             Обичате плодовете и се наслаждавате на техния вкус целогодишно, но ви е омръзнало еднообразието? Прибавете цветна нотка и превърнете обикновените плодове в различни фигурки. С уреда за изрязване ще получите разнообразни формички с невероятен вкус. Приборът е подходящ не само за плодове, но и за сандвичи, а по-смелите кулинари го прилагат и при рязането на торти. Храната може да придобие форма на сърце, звезда, кръг, пеперуда, вие избирате. Всеки член от семейството може да го използва безпроблемно. Улеснете и украсете живота си с прибора за изрязване на плодови фигурки.

             Изберете приставка и притиснете Yummy Pop Уреда за Изрязане на Плодове към желания продукт: плод, сандвич или дори торта! Yummy Pop може да разрязва няколко пласта плодове и дори някои видове хляб. След това натиснете и ще получите избраните форми: звезда, кръг, пеперуда, сърце... В комплекта има шест различни шаблона за бързо украсяване на ястията ви.

             Описание:

  • Уред за фигурно изрязване на плодове със шест шаблона и комплект дървени клечки, на които се нанизват изрязаните фигурки, за да се направят шишчета с разнообразни форми.
  • Материал: пластмаса, гума, дърво.

Доставка